KAO RODITELJ SAM POTPUNO ZEZNULA STVAR… Anabela stala pred kamere i otkrila ŠTA PROŽIVLJAVA zbog Lune!

176

Voditelj Ognjen Amidžić ugostio je u sinoćnjem izdanju emisije “Amidži šou“ Anabelu Atijas, majku Lune Đogani, koja je pred kamerama Televizije Pink otvorila dušu i progovorila o “Zadruzi“, kao i učešću svoje kćerke, njenog dečka Slobe Radanovića, ali i njegove supruge Kristine Kockar.

– Ovo je fenomenalan potez produkcije, najbolji rijaliti ikada. Da zaboravim činjenicu da sam Lunina mama, neviđeno je interesantno sve to – iskrena je bila Anabela, koja je ponosna na ponašanje svoje kćerke.

– Malo je reći da sam presrećna kako ona to stoički podnosi. Duboko vjerujem da će izaći kao ozbiljna, stabilna i izgrađena osoba. Izgrađuju nas neprijatne situacije koje nam se dešavaju. Umijeće da prepozna ljude u raznim situacijama, da se snađe, da vjeruje… – tvrdi Anabela.

Ognjena je zanimalo da li vjeruje da će Lunina i Slobina veza opstati i poslije rijalitija, pa je Anabela dala svoje mišljenje.

– Ja sam uvijek za ljubav! Nisam baš vidovita… Meni je ovo jedna od najčistijih emocija koje sam vidjela i osjetila u skorije vrijeme, nevjerovatno je koliko se to ispoljava putem malih ekrana. Ono što ja vidim jeste nešto nesalomivo i nešto što se ne može zaustaviti – rekla je pjevačica, a potom se prisjetila najtežeg trenutka u protekla tri mjeseca.

– Najteže mi je bilo kad me je zvala u pomoć, to mi je bilo strašno. Osjećala sam se kao da sam paralizovana u sopstvenom tijelu, najgore iskustvo koje sam u životu imala… Živa sam, a nisam. Osjećam se kao da sam potpuno zeznula stvar kao roditelj, u smislu – ne mogu da odreagujem – prisjetila se Anabela.

Pink