OTKRIVAMO:Ove stvari Maya Berović kupuje u seksi šopovima! 

347

Malo je onih na našoj estradi koji priznaju da posećuju seksi šopove, a još manje onih koji priznaju i šta kupuju.Međutim pjevačica Maya Berović nema problema sa tim i otvoreno priča o tome.

Gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, Maya je pričala i na ovu temu i između ostalog rekla:

„Idem u seksi šopove i redovno kupujem tamo.Ja nemam problem da pričam o tome, jer tamo ima zaista sjajnih stvari“-rekla je Maya.

Između ostalog poznata pjevačica je priznala da je među prvim stvarima kupila lisice.

„Nevjerovatno je da u tim radnjama ima odličnih stvari za scenski nastup.Jedna od tih stvari su lisice, koje sam koristila kao narukvicu i nosila na nastupima“-priznaa je Maya.

Ona je, između ostalog, rekla i da su neki odjevni predmeti, poput korseta, kojima na nastupima mami uzdahe jačeg pola, upravo iz seksi šopa.

Kako nije pričala da li ovakve stvari koristi i sa suprugom, a Ognjen je preskočio to pitanje, pozvali smo Mayu da je pitamo upravo to, a ona nam je rekla slijedeće.

„Mislim da je dovoljno da Vam kažem da imam jakooo razvijenu maštu, pa Vi sad mislite o tome“-rekla je kroz smijeh Maya.

Ipak, onima koji imaju slabo srce, ne preporučujemo da misle o tome i zamišljaju jednu od najzgodnijih pjevačica na našoj estradnoj sceni, što Maya svakako jeste!