GNUŠAM SE ŽENA KOJE SE PALE NA OŽENJENE: Anabela držala predavanje, a onda se Luna zaljubila u Slobu! Evo šta sad kaže!

121

Anabela Atijas, mama učesnice “Zadruge“ Lune Đogani, tri mjeseca unazad javno podržava svoju mezimicu putem društvenih mreža, gdje nerijetko ulazi u verbalne duele sa neistomišljenicima koji osuđuju to što je pred kamerama uplovila u vezu sa oženjenim Slobom Radanovićem.

Pjevačica je mjesecima pokušala da ostane imuna na napade onih koji Lunino ponašanje u rijalitiju “Zadruga“, međutim, nije mogla da izdrži kontinuirane napade na Instagramu, pa je svoj nalog deaktivirala.

– Jednostavno, ne želim da komuniciram na taj način ni sa svojim fanovima, ni sa onima koji me ne podržavaju. Kada bude nekog ljepšeg povoda, onda ću – rekla je Anabela, a potom dala odgovor na pitanje koje je sve interesovalo.

Naime, internetom kruži snimak iz rijalitija “Farma“ u kojem Anabela govori kako se “gnuša djevojaka koje se pale na oženjene muškarce“, pa je pjevačica morala da prokomentariše ovo, budući da se njena kćerka zaljubila u muškarca s burmom na ruci.

– Ova žena o kojoj ja pričam nije moja kćerka – kroz smijeh je rekla Anabela, a potom dala objašnjenje:

– Moje dijete se zaljubilo, ta ljubav je obostrana. Pričala sam o ženama koje sjede u krilima muškaraca, oni ih guraju, one uporno sjedaju. Ne odnosi se na ljude gdje se zaljube, na ljubav kakva se desila njima dvoma. Meni je van pameti kriviti treću osobu, zaista – objasnila je Anabela.
(Pink.rs)