(FOTO) BILA JE PJEVAČICA SA SAVRŠENIM GLASOM: Zabavljala se sa Željkom Joksimovićem, publika je obožavala a onda je nestala!

170

Kada se prvi put pojavila i zagrmela, publika je ostala bez teksta. I do danas je ostala pojam pevačice sa savršenim glasom, ali se potpuno povukla sa scene.

Devedesete godine je, po pitanju muzičke scene u Srbiji, sigurno među ostalima obeležila i Ceca Slavković, džepna Venera moćnog glasa.

U to vreme zabavljala se i sa Željkom Joksimovićem, ali publika je uvek više pažnje obraćala na njene pesme.

Ona je praktično tvorac etno-pop talasa, a njene pesme se i dalje rado slušaju.

Ipak, Ceca je rešila da se oprosti od estrade, iz nepoznatih razloga, a oni kojima nedostaje mogu da je nađu na klupskim svirkama gde je i dalje aktivna.

“Ako hoćete da znate šta je u mom životu bilo poslednje što sam očekivala, to je svakako medijska pažnja i estradno eksponiranje. Ako pitate da li sam uživala u tome što sam se redovno pojavljivala u medijima – nisam. Želim li da se vratim na estradu – ne želim; da li ću se jednog dana vratiti – ko zna. Rekla bih da to ne treba da radim u ovim godinama. Ono što mi nedostaje jesu mnogi divni ljudi koje sam upoznala dok sam živela kao javna ličnost. I danas ih viđam, ali ne ispred, već iza kamere”, objasnila je Ceca svojevremeno svoju odluku.

Kurir.rs/Story/Žena