Jelena Karleuša ga i ove godine izvređala nakon njegovog nastupa.A onda joj je on…

321
Svi se dobro sjećamo Makedonca koji je prošle sezone u zvezdama granda puzao po podu i plako dok je izvodio pjesmu namjenjenu ženi njegovog života kako je tada pricao.
Ove godine se opet vratio ali opet je naletio na Jelenine uvrede za koje kaže da ne pristoje nekome njezinog kalibra, odnosno zeni koja si misli da je popularna.
Kao što je on rekao Karleuša je ustvari Aleksandar koj je imao sreće da uspje u muzici!
Nakon emitovanja Zvezda Granda gdje je nastupio dobro poznati Makedonac Aleksandar Stevanovski.Bio je pozvan u otvorenom programu u Kanal 5 televiziji inače najgledanijem tv programu u Makedonij. Iako se Stevanovski nije plasirao u drugi krug ipak su odlučili da ga pozovu na osnovu nove djevojke koja ga bodrila, i koja je zaintrigirala javnost. Voditelj ga je pitao kakvi su bili utisci,te kakvi  komentari od žirija i kako je prihvatio uvrede koje mu je uputila Jelena Karleusa.
– Ja sam svjestan da nemam pjevački kapacitet koji bi me doveo do finala, ali sam tamo otišao kako bi naučio više oko pjevanja, a to je moguće samo ukoliko i stručni žiri ukaze na greške od kojih bi sjeo i naučio gdje se moram popraviti i šta moram promjeniti da bi sledeće sezone bio bolji. Ja se nisam plasirao dalje jer su trema i sustret sa takvim ozvučenjem učinili svoje, ali se nisam razočarao jer znam da mogu daleko bolje od toga. Što se drugih članova žirija tiče, prošle sezone su mi ukazali na neke greške koje sam nekako uspjeo da savladam, ali kad je došao red da mi Karleuša ukaze na greške ona je taj trenutak kao i prošle sezone iskoristila da bi me uvredila bez ikakvog razloga. Prošle sezone  sam ja za nju bio magarac i muška budala samo zato što sam iskreno rekao da nekog volim, a ove sezone kad sam izašao kao pobjednik iz te situacije i došao sa novom djevojkom, ja sam za nju bio neko ko je najgori kandidat koji se ikada prijavio u zvezdama granda.
Pa nije valjda da su oni koji su me pustili na audiciji gluhi i bez sluha, a da je ona vazda u pravu.Što se njene uvrede tice, to su uvrede koje su bile  upućne i drugim  kandidatma i uskratile im snove, ali meni neće. Ja se ne obazirem i idem opet, i opet, jer znam da ne mogu sve, ali mogu puno vise nego do sad. Nisam htjeo da joj vratim istom mjerom pred kamerama jer znam da neće emitovati taj deo, a možda će mi obrisati cjeli snimak tako da bi mi bio uzaludan sav trud. Ali sam zato putem facebook-a nju označio i rekao joj sve sto mislim. Ako se ovo može nazvati rat poznatih, neka tako i bude. Ja  neću odustati od namjere da dokažem da ona nije kompetentna da ocenjuje i da tako vređa stotinu kandidata koji su bolji od nje. – Rekao je Aleksandar za Kanal 5 televiziji.

Jasmin.T/E-Turneja.com