02/10/2017 - 14:55


DRAGON:Ulazi u studio i nove radne pobede!

 

Pesmom „Opasna“ pevač Drago Buly Dragon je skrenuo pažnju javnosti na sebe, ali tako dao sebi dodatni zadatak da svaka sledeća pesma bude bolja i uspešnija od ove, što nije baš lak zadatak.

„Zadovoljan sam kako sve ide i nisam baš očekivao da će pesma izazvati takvu pažnju, iako sam to priželjkivao.Međutim, ne bojim se i ne razmišljam u tom smeru da li će sledeća pesma postići takav ili veći uspeh.Radim sa ekipom sa kojom se dobro razumem i koja tačno zna šta mi treba da bi otišli korak dalje“-otkriva nam Dragon.

Kak smo saznali, Dragon će polovinom oktobra ući u studio i negde već početkom novembra možemo očekivati njegovu novu pesmu.

„Još nismo odlučili kako će se pesma zvati, ali je dogovoreno da sam realizacijom iste krenemo ovih dana.Ako sve bude išlo po planu, pesma će se pojaviti ili krajem oktobra ili početkom novembra, ali o tom, po tom“-kaže Dragon.

Obzirom da je Dragon vrlo tajanstven povodom nove pesme i ne želi da otkriva previše, možemo samo zaključiti da se sprema za nove radne pobede i prisetiti se još jednom pesme „Opasna“.

 
POVEZANO