Dejana talk show za vikend o muškarcima u salonu za uljepšavanje!

396

Nova sezona „Dejana Talk Show-a“ tek što je počela a već se nastavljaju nizati sjajne teme. Subota je rezervirana za bolne zglobove i artritis, a nedjelja za ispovjesti muškaraca iz salona za uljepšavanje.

Kad zglobovi zaškripe i ukoče se, jedina želja nam je da se vratimo na staro, ali kod artritisa, povratka na staro nema. Ipak, ranim prepoznavanjem i početkom lječenja, bolest se može uspješno kontrolirati. Kako otkriti artritis, kako ga liječiti i kako s njim živjeti? U subotu ćemo vidjeti nove priče o ljudima koji su uspjeli na vrijeme otkriti ovu podmuklu bolest kako bi se s njom mogli boriti svim raspoloživom sredstvima. Nedjelja od 17:30h na OBN-u je rezervirana za muškarce u salonima za uljepšavanje. Suvremeni muškarci sve više paze na svoj izgled i toga se ne stide. Pitanje dobrog i njegovanog izgleda i njima je podjednako bitno kao i nježnijem polu. Zato više nije rijetkost, da se udobno smejšteni u fotelji kozmetičkog salona, nađete u društvu muškarca koji takođe čeka svoj red za farbanje kose. Dejanini gosti su mladi muškarci koji imaju štošta reći na ovu intrigantnu temu.

Najdugovječniji talk show u BiH kojemu je moderator Dejana Rosuljaš možete gledati svakog vikenda u 17:30h u programu TV OBN.