U seriji „Potraga za pravdom“ glumac koji je ljubio najljepše žene Turske!

377

Seriju „Potraga za pravdom“ TV OBN emitira svakog radnog dana u 17:55h, a u glavnoj ulozi nastupa neobični i povučeni Nejat İşler. Ovaj turski glumac najpoznatiji je po tome što je bio u vezama s najljepšim popularnim ženama Turske.

Nejat İşler iznimno je talentiran glumac koji je karijeru započeo u kazalištu, gdje po vlastitom priznanju najviše voli i raditi. Osvojio je prestižne nagrade za svoju glumu u kazalištu, kao i za  seriju “Seytan ayrintida gizlidir”. Zbog iznimno neurednog života, nekoliko je puta hospitaliziran usljed problema s plućima. Iako na prvi pogled povučen i skroman, u njegovom su se naručju budile neke od najljepših javnih žena Turske. Glumice Ebru Özkan, Cansu Dere i Berrak Tüzünataç , te pjevačica Şebnem Ferah bile su mu djevojke bar na nekoliko mjeseci. Unatoč tomu, glumac se nije nikada oženio, a i trenutačno je single. Ne spada u one glumce koji se vole javno pojavljivati dotjerani besprijekorno, te je sam nekoliko puta izjavio kako mu je popularnost teret i želi samo odlično raditi svoj posao. “Potraga za pravdom” je upravo serija koja pokazuje kako izvrsno radi glumački posao, jer mu je uloga složena i neobična. Ali, kojega igra Nejat,  dobrodušni je mladić koji živi sa  majkom i još od djetinjstva je zaljubljen u Zilhu, koja živi sa ujakom. Kada zbog svoje naivnosti završi u zatvoru, njegov se život u potpunosti mijenja i transformira ga u čovjeka koji se bori za pravdu.

Kroz cijelu seriju Ali treba uvjeriti Zilhu da je nepravedno osuđen i da želi uvesti pravdu u njihovo naselje. Kako mu ide ta misija i hoće li njihova ljubav preživjeti sva iskušenja koja ih očekuju, možete pratiti svakog radnog dana u 17:55h na OBN-u.