Otkrivamo tko je sve želio pjesmu “Opasna”!

240

Stara narodna kaže: “Tko prije djevojci, njegova djevojka”! E tako bi moglo reći i za pjesmu “Opasna”, koju je snimio Drago Byli Dragon, koji je preduhitrio neke kolege, kada je spomenuta pjesma u pitanju!

Kako saznajemo, za ovu pjesmu su bile zainteresirane neke Dragine kolege, poput Bobana Rajovića i Dade Polumente, ali ju je ipak snimio Dragon.

“Čuo sam priču da su za moju pjesmu bile zainteresirane neke kolege, ali ne znam točno tko je u pitanju.Normalno je da tekstopisci ponude jednu pjesmu drugim izvođačima, ali u ovom slučaju nije bilo otimanja oko pjesme, kako su se pronijele priče u posljednje vrijeme po estradnim kuloarima “-kaže kroz osmijeh Dragon.

Svakako da Dragon priča sve to s osmijehom na licu, obzirom da je pjesma završila kod njega, a kako saznajemo, oko pjesme se, u pravom smislu te riječi vodila borba između Bobana i Dade.Kako bi izbjegla nesporazume, tekstopisac pjesme Divna Milovanović je odlučila da pjesmu da Dragonu, a obzirom na uspjeh iste, izgleda da nije pogriješila.

Mi Vas još jednom potsecam na pjesmu “Opasna” i pitamo Vas da li možete zamisliti Rajovića ili Dadu u izvođenju iste, obzirom da je Dragonu legla, kao da je za njega pisana: