DVA DANA PRIJE FINALA: Selmedin Omerhodžić za E-turneja.com portal otkriva…

534

U nedjelju u 21h održat će se veliko finale Valentino zvijezda u zeničkoj Areni gdje se očekuje nekoliko hiljada ljudi. 12 finalista će stati na scenu , a svakako jedan od favorita je i Selmedin Omerhodžić. Ovaj skromni mladić iz Kaknja samo dva dana prije finala ekskluzivno govori za naš portal i otkriva mnogo toga što niste znali.

Kako se osjećaš pred finale, kako se pripremaš i da li je trema veća nego inače?

– Osjećam se odlično, malo uzbuđen i pun adrenalina ali sve je to pozitivno. Naravno da se pripremam sa svojim kolegama iz benda i mojim bližim koji se razumiju u muziku.

Za koji svoj dosadašnji nastup bi rekao da je bio najbolji a koji najlošiji i zašto?

– Pa moj najbolji nastup je bio u petom krugu kada sam pjevao pjesmu Saše Matića. “Anđeno čuvar” sam baš jako emotivno otpjevao jer mi je to jedna od “dražih” pjesama. A najlošiji je bio u četvrtom krugu kada sam otišao u baraž, ali to se desilo iz nekih privatnih razloga.

Tvoje mišljenje o proteklim mjesecima u Valentino zvijezdama!

– Tokom svih ovih mjeseca u takmičenju bilo je jako zanimljivo, nekada je bilo i emotivno kada su mi neke kolege ispadale ali to je sve igra i neko mora ispasti. Sve u svemu mi je bilo ekstra druženje sa svim takmičarima.

Šta misliš ko je zaslužio da bude u finalu a nije?

– U finale idu samo najbolji, tako da su svi najbolji tu.

Ako pobjediš šta je prvo što ćeš uraditi kad se ugase kamere?

– Zagrlit mamu i plakati od sreće jer je to njena životna želja, da joj sin uspije u životu. Nakon toga sa svojim kolegama i navijačima svakako proslaviti sve to.

e-turneja.com