Beca Fantastik spiskao 100.000 eura u novi album!

243

Beca Fantastik objavio je novi album sa ukupno 9 pjesama i 9 spotova, za što je utrošio preko 100.000 eura. U vrijeme kada se i velike zvijezde rijetko odlučuju da publiciraju sve pjesme s video videom, ovom mladom pjevaču je to pošlo za rukom.

– Danas je vrlo važno imati video spot kada prezentuješ pjesmu. A budući da sam se odlučio izbaciti cijeli album onda sam shvatio da nema logike da to učinim bez spotova za sve pjesme.

Bio je to mukotrpan posao, dosta dana snimanja i dosta ulaganja, ali se nadam da će se trud isplatiti – rekao nam je Beca.

Na novim pjesmama radila je velika ekipa ljudi, praktično gotovo svi najzastupljeniji autori, ali su se našle i dvije Grčke obrade, što je čest slučaj kada je Beca Fantastik u pitanju.

– I ja lično , a i moja publika, volimo Grčke pjesme pa sam i ovog puta izabrao sa svojim producentom dvije koje su na albumu. Ostatak autora čine Coby, Darko Popović, Marko Kon, Damir Handanović, Taške, Aleksandra Milutinović, Nihad Petonjić i naravno Bane Opačić koji je napisao Anesteziju koja je već postala hitić za par dana!

https://youtu.be/vXJWokkBq4c

https://youtu.be/lpaW4UT7h2c