IZNENAĐENJIMA NIKAD KRAJA:Lukas pripremio još jedno iznenađenje za Arenu!

284

Kako se bliži veliki koncert Ace Lukasa u Areni, nestrpljenje publike je sve vijeće, a Lukas, bar kad su iznenađenja u pitanju, ima uvijek keca u rukavu.Tako skoro svakodnevno izađe na videlo po neko iznenanje koje će obradovati njegovu publiku, a mi Vam otkrivamo jedno od njih.

Iako je bilo planirano da ostane kao tajna, mi smo uspjeli saznati da će sutra uveče u Areni publika moći čuti i jednu novu Lukasovu pjesmu.

Naime, u pitanju je dio muzike u kom se Lukas do sada nije isprobao, ali ubuduće verovatmo hoće.Kako tvrde osobe bliske Lukasu, na koncertu će se kao iznenađenje pojaviti pjevač Slaven Đukanović, koji će odpevati novu Lukasovu pjesmu.U pitanju je numera za koju je Lukas napisao i tekst i muziku.Ovo je prvi put da se Lukas oprobao u izradi pjesme za koju produkciju i aranžman potpisuje Marko Đurašević Mahoni.

Iako je bilo planirano da pjesmu odpeva Lukas, jer je njegov prvi autorski rad, kada je pisanje i komponovanje u pitanju, Lukas je ipak odlučio da je pokloni Slavenu, sa kojim je dobar prijatelj i kog zovu crnogorski Aca Lukas.

Kako smo saznali, na koncertu će biti još iznenađenja, a kako sve zvuči i da li je Lukas dobar i kao autor, čućemo sutra u Areni, a kako je bilo na snimanju pjesme u studiju, pogledajte na fotografijama: