Simke i Joggeli tim koji dobija!

263

Jedan od pjevača uz koje je provod zagarantovan, svakako je Siniša Marić Simke, koji od svakog svog nastupa pravi žurke za pamćenje.Ovo najbolje mogu da potvrde posjetioci kluba Joggeli iz Švajcarske, u kom Simke već tri godine nastupa bez pauze, jedan dan vikenda.

„To su definitivno najbolje žurke i kako svi koji dolazimo u klub to znamo, obavezno već početkom nedjelje rezervišemo mjesto, jer ako to ne uradimo, može da se desi da uopšte ne uđemo u klub.Bila sam zaista na dosta nastupa popularnih pjevača, ali atmosferu koju pravi Simke u Joggeli klubu, niko nije uspio da prevaziđe“-rekla nam je jedna od stalnih gošći ovog kluba.

Obzirom da smo želeli da čujemo i Simketovo mišljenje na ovu temu, pozvali smo a i on nam je rekao slijedeće:

„Drago mi je što ljudi pričaju pozitivno o mojim nastupima.Kada sam ja u pitanju, moje mišljenje je da smo mi u Joggeliju jedna mala porodica, koja je uvijek dobro raspoložena i koja besprekorno funkcioniše evo već tri godine“-rekao nam je Simke.
Obzirom da je poznato da gdje on nastupi, svuda je odlična atmosfera, ne treba da čudi što je Simke u posljednje vrijeme mnogo zauzet i što se na slobodan termin za ovog pjevača čeka i po par nedjelja!