SPEKTAKL U UŽICU: Saša Matić podigao na noge prepunu dvoranu

277

U sklopu svoje regionalne turneje kojom obilježava petnaest godina karijere, Saša Matić je sinoć održao još jedan fantastičan koncert i podigao na noge prepunu Halu sportova u Užicu.

unnamed00

Trosatnim muzičkim spektaklom Matić je još jednom pokazao zašto je već petnaest godina u samom vrhu muzičke scene, a u njegovim hitovima sinoć su, pored ostalih, uživali teniserka Jelena Janković kao i “ambasador srpske trube” Dejan Petrović.

“Nadji novu ljubav” “Samo ovu noć” “Kad ljubav zakasni” “Kad tonem” samo su neki od hitova koje je preko 5.000 raspoloženih fanova, uz svjetlost upaljača i mobitela pjevalo u glas, a pjevač ih je “počastio” i sa nekoliko pjesama svojih kolega.

Saša Matić je bez sumnje ispunio obećanje i u Užicu priredio istinski spektakl a oduševljeni Užičani su sinoćnji koncert ocenili jednim od najboljih koncerata u novijoj istoriji njihovog grada.

Nakon Užica, spektakl se nastavlja 18. novembra u dvorani Mejdan u Tuzli a već 10. decembra Matić će zapjevati i u sarajevskoj dvorani Zetra.

Veoma uspješnu godinu u kojoj obilježava deceniju i po “estradnog staža” pjevač će zaokružiti novogodišnjim koncertom u dvorani zagrebačkog Velesajma, nakon čega će uslijediti australijska a potom i američka turneja.