SPECIJALNI GOSTI JELENA KARLEUŠA I ACO PEJOVIĆ! Saša Matić: Publika može očekivati spektakl u Mejdanu

319

Danas je Saša Matić, u restoranu Royal održao press konferenciju povodom svog prvog solističkog koncert u Tuzli, koji se održava 18. novembra u dvorani Mejdan.

unnamed

Saša je istakao da mu je velika radost što će imati priliku da se po prvi put druži sa tuzlanskom publikom na ovaj način.

Naravno, prisutna je pozitivna trema, trema odgovornosti, naročito zbog toga što je ovo prvi veliki solistički koncert na prostoru Bosne i Hercegovine, rekao je on.

– Ove godine obilježavam petnaest godina karijere i mogu reći da mi je sve to jako brzo prošlo. Protekli koncert u beogradskoj Areni je bio fantastičan i taj spektakl selimo prvo u Tuzlu 18. novembra, a potom i u Sarajevo – kazao je Saša Matić u obraćanju medijima.
Pjevač je najavio kako publika može očekivati koncert za pamćenje, puno dobrih pjesama, pozitivne atmosfere i energije.
Na koncertu Saše Matića se očekuje i veliki broj njegovih kolega, koji će također sa njim zapjevati na velikoj sceni.

– Specijalni gosti koncerta su Jelena Karleuša i Aco Pejović, a ostali gosti biće iznenađenje za publiku. Za koncert je sve spremno i ostalo je još malo karata u prodaji – dodao je Saša.
Osim Saše Matića novinarima na konferenciji se obratio i Jasmin Lehmann ispred IMPIR Komerca koji je organizator ovog koncerta, napominjući da poslije fenomenalnog koncerta Marije Šerifović, nas očekuje još jedan istinski spektakl u Mejdanu.

Priliku da upozna Sašu Matića dobila je i Tuzlanka Merima Pirić, koja je u nagradnoj igri osvojila ulaznice za ovaj koncert.
Prijatelji ovog koncerta su prirodna izvorska voda LEDA, Karlovačko i vinarija NUIĆ.
Ulaznice kojih je ostalo još malo, u redovnoj prodaji se mogu kupiti po cijeni od 10 KM za parter i 15 KM za tribine A i B. Ulaznice se mogu kupiti na portalu www.kupikartu.ba i u CD shopu „Sejo i Vili“ na Korzou u Tuzli.