Maya Berović: “Nisam razmažena zvezda i nemam kućne pomoćnice“

159

video-maya-berovic-opasne-vode

Pjevačica koja se ne gura previše u medije, nego radi svoj posao i nastupa svakog vikenda, svakako je Maya Berović.Oni koji je poznaju, kažu da je prilično ljubazna i da sa obje noge čvsto stoji na zemlji, što nije baš svojstveno zvjezdama na našoj estradi.

Dokaz za sve napisano je i razgovor koji smo čuli nedavno na jednom snimanju u kom se Maya povjerila jednoj koleginici kako joj je ostao haos u kući.

Maya je pričala kako je započela generalno spremanje kuće, koje će morati da završi po povratku sa snimanja.Obzirom da nas je zanimalo zašto ne zaposli kućnu pomoćnicu i ne razmišlja o tome, pjevačica nam je rekla sledeće:

„Ja sam ti od onih žena koje ne vole da joj neko drugi rasprema po kući.Ja najbolje znam gdje mi se šta nalazi, ako ja to raspremim i ne bih mogla podnijeti da mi neko pretura po kući i radi kako njemu to odgovara.Naravno ne mislim da je loše ako neko ima pomoć u kući, ali ja ipak najviše volim kada ja to radim u svom domu“ -rekla je raspoloženo Maya.

Od kako je izdala novi cd, Maya je često na nekim snimanjima, a kroz razgovor nam je priznala bez obzira što u narednih desetak dana svako veče ima koncert, nađe vremena i za redovan trening i kuvanje!

„Po mom mišljenju, svako ko hoće nešto, to može i da uradi.Potrebna je samo dobra organizacija.Bez obzira što sam često na putu, stignem redovno da treniram, a kako volim da kuvam, skoro svakodnevno i to radim.Iako nisam sklona debljanju, vodim računa o ishrani i zdravo se hranim, A kada bi znali šta sve znam da skuvam i napravim, vjerovatno mi ne bi vjerovali“ -rekla je ponosno Maya.

Ako je vjerovati svemu ovome, onda je popularna pevačica žena za sve.Pere, pegla, rasprema kuću i svaki vikend nastupa.Jednom rečju, žena za poželjeti!