O ovom paru bruji regija: Postali predmet sprdnje!

156

Društvenim mrežama posljednja dva dana kruži link do sajta dvoje mladih iz Srbije i Crne Gore koji su se upoznali u Švajcarskoj i uz pomoć interneta uspjeli da organizuju svadbu u Bajinoj Bašti. Iako su Jelena i Boris ovaj neobičan sajt napravili iz praktičnih razloga, veliki je broj onih kojima se njihova ideja i nije baš dopala.

Kako oboje žive u Švajcarskoj, a rodbina im je iz Srbije i Crne Gore, Jelena (23) i Boris (31) odlučili su da naprave sajt preko kog će porodicu i prijatelje obavještavati o svim planovima vezanim za svadbu i o njihovoj ljubavi.

43790_1099909-jelena

“Rođena kao Jelena Jeknić… Omiljena aktivnost mi je jurnjava sa dušom po stanu, zumba i plivanje“, napisala je mlada na sajtu o svom venčanju.

A onda je dodala da je “Duša čini najsrećnijom ženom“, da “voli šoping, spremanje i šminkanje“ i da “živi život sa stilom“.

I njen, sada već suprug, podijelio je na sajtu zanimljive podatke o sebi:

 “Najviše volim “Srećicu, kolač Diplomat iz Coop-a i Mercedes-Benz“. Volim da “podignem ograničenje brzine na autoputu na 140 km/h“. A u svom ličnom opisu dodao je i da se “poslije dobre Cohibe dalje vidi“.

Ovi neobični opisi izazvali su buru negativnih komentara na društvenim mrežama, a mladi bračni par kaže da su to uradili kako bi se bolje predstavili porodici i prijateljima koji ih još nisu upoznali.

– Na taj način smo pokušali malo da se predstavimo, jer smo se upoznali u Švajcarskoj i brzo odlučili na svadbu, pa me njena rodbina uglavnom ni ne poznaje, kao ni moja nju. Mislili smo da je to dobar način da im pokažemo šta volimo i kakvi smo – rekao je Boris Radojčić.

Jelena i Bojan upoznali su se prošle godine u Švajcarskoj, u kojoj oboje rade i žive.

 – Jelena je rodom iz Budve, ali u Švajcarskoj radi, kao i ja. Znali smo se iz viđenja, komunicirali malo i preko društvenih mreža, a nakon jednog susreta u diskoteci u Cirihu počeli smo i da se zabavljamo. Poslije samo par mjeseci veze odlučili smo i da se vjenčamo – rekao je Boris.

On je dodao da je loše kritike zbog sajta dobijao i od članova svoje porodice, ali da mu to nije smetalo.

– Loše su komentarisali oni koji na sve gledaju sa uskim horizontom i ne vide smisao iza tog sajta. Ali 100 ljudi – 100 ćudi i ne mogu svima da ugodim. Nama je to bilo praktično kako bi svi na brzinu mogli da saznaju sve o svadbi jer živimo daleko i ne možemo lako svima da javimo, a nama je značilo da nam preko sajta potvrde dolazak kako bi lakše mogli da organizujemo koliko nam je potrebno stolova i posluženja. Ne vidim ni jedan razlog da neko kaže nešto loše – rekao je Boris.

Jelena i Boris vjenčali su se u avgustu prošle godine u Bajinoj bašti, a na njihovom sajtu sada stoji sat koji broji minute i sekunde od kad su u braku.

 

Izvor:24sata.rs/e-turneja.com