Kako drugi znaju da ste se seksali ?

210

Ima nekoliko znakova koji čak i ne previše treniranom oku odaju da ste upravo imali doobar seks, pa čisto da znate koji su to …

zena_iphone

Koliko vam se puta dogodilo da nakon dobrog seksa sretnete nekog i taj vam dobaci zavjerenički pogled i komentar kojim jasno daje do znanja da zna što ste radili … tog jutra ili prošle noći ili pred deset minuta?

Ne, nisu vam frendovi vidoviti, već je stvar u tome da vaše tijelo odaje na milijun malih načina da mu je nedavno bilo jako lijepo. Recimo, vaginalni orgazam uzrokuje promjenu u načinu hoda žena, koje produžuju korak i jače rotiraju zdjelicu. Seksolozi s obučenim okom u stanju su pogoditi s točnošću od 81 posto koja je od žena koje hodaju pred njima doživjela vaginalni orgazam.

Osim razbarušene kose i zadihanosti, koji su posljedica samo  prvih par minuta dok se ne sredite, seksualno zadovoljstvo na vama odaje sjaj lica. Stvar je jednostavna – veći protok krvi u cijelom tijelu, pa tako i u obrazima, ali i aureola smirenosti i zadovoljstva koju ne možete promašiti.

Izraz lica također odaje da ste vrlo, vrlo zadovolj(e)ni, jer imate onaj stalni osmijeh koji lebdi na kutovima usana i izraz osobe koja je upravo pojela nešto nevjerojatno ukusno. Znate taj izgled? Naravno da znate, vidjeli ste ga u ogledalu kad ste se spremali za izlazak …

Također, kako ste preplavljeni endorfinima, imat ćete prilično opušten stav i pogled na svijet oko sebe, tako da vas jednostavno ništa ne može oneraspoložiti. Vjerujte, takva se promjena primjećuje odmah.

Za kraj, nezgodan dio prepoznavanja … mokre točke na hlačama. Naime, svašta može iscuriti iz vas ako ne koristite prezervativ, pa nije loša ideja staviti uložak ako ste to jutro bili nestašni.

 

Izvor:metro-portal.hr/e-turneja.com