Zvijezde Hayata nastupile na humanitarnom koncertu u Konobi Alibi ! (FOTO)

364

page

Humanitarni  koncert održan je sinoć u Konobi Alibi u Konjicu. Na koncertu su nastupile zvijezde Hayata: Armin Mešanović,Verena Cerovina,Mehdi Žigo,Ermin Kubat,Miralem Ramić,Agan Mušić,Almir Delalović,Edin Mašić,Šaćir Ameti,Emir Pihljak,Anes Granilo,Enis Dedić,Albin Tutkur, a sredstva prikupljena na koncertu namijenjena su humanitarnoj akciji za Halila Maksumića koji ima karcinom kostane srzi i potrebno je za pocetak lijecenja prikupiti 40. 000 KM

Svi oni koji su odlučili veče provesti u Alibiju – u mogli su uživati u odličnim izvedbama Hayatovih zvijezda koji su sa nekoliko otpjevanih pjesama također dali svoj doprinos da atmosfera bude na visokom nivou.

Pjevalo se i veselilo do kasno u noć, a plesni podij je rijetko kad bio prazan. Od ljubavnih balada pa do veselih pjesama, repertoar je zaista bio širok.

Koncertu je prisustvovao veliki broj mladih ljudi koji su odlučili dati svoju podršku ovom projektu.Preostaje nam da se još jednom zahvalimo svima onima koji su podržali ovaj projekat i da još bude ovakvih projekata kako bi sto vise pomogli oboljelim osobama.

Foto: Ajla Mehanović

[nggallery id=94]