Lom u prepunom “Ječmištu” !

334

page

U ovim hladnim zimskim noćima, i sve većoj euforiji nadolazeće praznične atmosfe topli ugostiteljski objekat “Ječmište”, postao je prava senzacija mjesta dobre zabave i provoda.
Neponovljivi Dinka, Mirza i Anis bend i sinoć kao i uvjek nisu razočarali prisutne goste, servirajući iz minute u minutu sjajan repertoar.
Kao i svakog Petka, tako i sinoć upriličena je nagradna igra, a ovoga puta podjelili smo Vino, Kupone Solariuma , Frizerskog salona “Fashion MG”, kao i večeru za “naj par”.
Osim nagradne igre koja je oduševila sretne dobitnike najbolji ugostiteljski objekt imao je i jedno specijalno muzičko iznenađenje večeri.Mlada folk pjevačica Dada, doputovala je sinoć iz Zagreba kako bi pokazala svoje sjajno umijeće interpretacije.
“Imam jedan život”, “Puste pare proklete”, “Malo po malo”, pjesme s kojima je digla sve prisutne goste na noge koji su došli iz svih krajeva naše zemlje ali i dijaspore.
Naravno, kao dobar miks i vrhunac u noći sjajnog raspoloženja, dobre muzike i provoda bio je kada je vlasnik Saša Vilušić upriličio i rođendansku tortu svojoj prijateljici Ensadi.
Svakoga Petka i dalje djelićemo nagrade da time bar malo obradujemo naše cjenjene goste, a od sljedećeg vikenda tu je i još jedna nova nagrada priča Vilušić.

Tekst/Foto: Amer Hodzic

[nggallery id=95]