KARDASHIANI: BOŽIĆNA ČESTITKA I DIZAJNERSKI DAROVI!

164

1503649_10202719407767932_576596274_n

Planetarno popularne sestre Kardashian i njihova mnogočlana porodica koja je dopustila da ih kamere prate non-stop, od jutarnjeg buđenja i odlaska na poslovne sastanke, pa sve do privatnih bračnih, sestrinskih ili društvenih svađa te kasnih noćnih zabava uveseljavaju nas svake nedjelje u 21:20 sati na OBN televiziji.

Neizbježni Kardashiani svoje su obožavatelje već tradicionalno počastili novom božićnom čestitkom, ovoga puta elegantijom nego što su to učinili prošle godine. Reality zvijezde ovaj put su se pokazale u sniježno bijelom izdanju, a fanovima Kardashiana kao prava mala princeza pozirala je čak i Penelope, nedavno rođena kćer Kourtney Kardashian i njezinog dečka Scotta Disicka. Da uvijek budu u centru pažnje pa i kada je božična čestitka u pitanju pobrinuli su se  Khloe Kardashian Odom i njezin suprug Lamar, kao i mlađa i sve poznatija sestra Kendall, te Kourtneyin dečko Scott koji su naknadno ‘fotošopirani’ u ovogodišnju čestitku.Božić je vrijeme darivanja a preslatka kćerka Kim Kardashian i Kanyea Westa je dobila poklone na kojima joj mogu pozavidjeti mnogi. Veoma skupe poklone!

Njena ponosna majka postavila je na Instagram neke sjajne dizajnerske stvari koje je mala North West dobila za blagdane. Neće biti nimalo lako kopirati ovaj stajling djevojčice, jer je jako bogata lista onih koji potpisuju te stvarčice. Stella McCartney, Giuseppe Zanotti, Charlotte Olympia i Michael Coste, samo su neki od dizajnera čije su se marke našle na listi. Izgleda da je obuća bila „must have“ poklon za Nori ove sezone, pa je Zanotti poslao sjajne patike optočene draguljima. Dvije prekrasne haljinice s potpisom McCartneyeve dopunjavaju ovu listu.

pokloni
 
 
(E-turneja.com)