Ana Ramadanovski: Adil je nepravedno loše predstavljen u medijima, spremna sam da mu oprostim!

195

254159151

Ana Ramadanovski i njen otac Džej Ramadanovski poručili su da su oprostili Adilu Maksutoviću porodično nasilje, zbog čega je pevač poslednjih nedelja na stubu srama i zbog čega su mu menadžeri otkazali novogodišnji nastup i brojne koncerte.

Ova porodična drama se okončala u Adilovu korist jer njegova nevenčana supruga, koja je pre dva meseca rodila sina Adrijana, i njen otac Džej očigledno žele da mu spasu karijeru i sada pronalaze opravdanje za njihovo ponašanje.

“Adilu ne želim da se vratim kao supruga, ali zbog mira u porodici i zajedničkog sina Adrijana spremna sam da mu oprostim. Ne smem mnogo toga da vam kažem jer advokat insistira da se ne oglašavam. Nas dvoje već izvesno vreme ne funkcionišemo kao par i zbog toga nema smisla da pokušavamo ponovo. Iako javno nisam pričala na ovu temu, pojedinci su iskoristili da našu situaciju prikažu kako njima odgovara, a ne onako kako treba”, priča Ana.

Na pitanje da li je sama od sebe napravila žrtvu i slagala da ju je Adil Maksutovićudario u stomak i čupao, ona je kategorično odgovorila: “Sad ću još i ja da ispadnem kriva! Rado bih pričala o svemu, ali nema svrhe. Svaka porodica ima nesuglasice, a naš nesporazum je otišao predaleko, jer je Adil javna ličnost, a i policija se umešala. Hajka je pokrenuta nakon što su neki pričali i pisali neistine, a nema potreba za tim jer samo nas dvoje znamo pravu istinu i tako će i ostati. Mogu da vam kažem da je otac mog deteta nepravedno loše predstavljen u medijima i to je sve.”

Nakon toga usledio je komentar njenog oca, Džeja, koji je bio veoma raspoložen za razgovor. “Daj bože da se pomire, voleo bih to. Oni imaju malog Don Čiču, ljubi ga deda, isti je ja. Zbog malog treba da budu jedno, da dete ne pati. Verujte mi, nikad se za sve ove godine nisam mešao u njihov odnos. Žao mi je što se sve to izdešavalo i što su u medijima na taj način prisutni”, kaže pevač koji je imao spreman odgovor na pitanje da li se pomirio sa zetom: “Nije istina da smo nas dvojica ikad i bili u svađi! Se*u da ne volim zeta, mi smo uvek bili u korektnim odnosima. Možda se ne vidimo “metar” dana, ali ja sam uvek bio na njegovoj strani kada ga žene napadaju!”

Džej čak ima opravdanje zašto mu je zet, kako tvrde mediji, pretukao naslednicu. “Ma, pukao mu film. Znate da nigde nema idealnog braka, jer bih i ja bio u njemu. Kunem vam se da i dan-danas ne znam šta se tačno zbilo u njihovom domu, ali znam da je bilo malo čapkanja i čupkanja. Za to vreme bio sam sa ortacima u kafiću i onda su me zvali i rakli da je bilo “trte-mrte” i da je došla policija i napravila izveštaj i, eto, sve ona ode tamo gde ne treba”, kaže Džej Ramadanovski.

Drugu stranu bilo je nemoguće čuti, jer se na Adilov telefon javio neki mladić koji je odmah spustio slušalicu kada je čuo da zovu novinari. A zatim je usledila poruka: “Molim vas da sačekate epilog ove porodične TV sapunice, pa da se lepo kolektivno izvinite Adilu na tim naslovnim stranama.”

Izvor: SvetPlus