CRH sprema početkom jula najveći hakerski napad !

303

crh_new

Hrvatsku već par dana potresaju veliki hakerski napadi,uglavnom su to napadi na web stranice vlade,mup-a kao i web stranice poznatih medija.

Ekipa našeg portala je stupila u kontakt s grupom hakera koji stoje iza ovih napada.
Vođa grupe nam odgovorio na naša pitanja,što možete pročitati u nastavku.

Za početak opiši nam vašu HACKER ekipu!

– Ekipu sam formirao osobno ja kada sam zaključio da je potrebna promjena te sam shvatio da mi treba pomoć.. Sve je počelo kao ideja, a kasnije se proširilo u nešto što ni zamisliti nisam mogao.. Svi članovi imaju privatni život kao i ostali ljudi u RH samo kada dođu doma i riješi se svih problema, dolazi u CRH i riješava tuđe.
Ekipu sada čine DiZi, Hunt3r, Majku ti Jebem i MayDay.

Za sve one koji neznaju ili nisu upoznati s time objasnite nam koji su vasi planovi u narednom periodu?

U narednih mjesec dana intenzitet napada će se pojačati, ali morate uzeti u obzir i naše slobodno vrijeme kojeg nemamo ni približno dovoljno. Najveći napad održati će se od 1.7. – 7.7. i smatra se da će biti najveći napad ikada izvršen na području RH te ostatka regije. Napad će biti izvršen od strane CRH te ostalih pomagaca diljem regije.

Koji vrste web stranica vrlo cesto napadate?

Vrste webstranica nisu definirane nikakvim dizajnom niti kreatorom samo web stranice već su odabrane u odnosu na stanju u RH. Stranice koje napadamo su najčešće vladine te državne stranice, stranice banaka te nekih portala koji lažu te vrše medijsku cenzuru. Napadi se odnose na svu krađu te na sve ono loše što su učinili da upropaste našu dragu nam domovinu. Imamo za kraj još samo jednu poruku: ” 1.7. i najveći će pasti ”
Pozdrav od strane Croatian Revolution Hackersa.