ZORICA MARKOVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: Progovorila o S*KSU Đeksona i Andrijane, ali to nije sve… (VIDEO)

124

Andrijana Radonjić i Nemanja Đerić Đekson svoju romansu započeli su u rijalitiju “Zadruga”, a Zorica Marković je odlučila da progovori šta se sve među njima dešavalo u Beloj kući.

S obzirom na to da je veza ovog para bila veoma burna, a Zorica je savetovala Radonjićevu šta joj je činiti, kada je njihova ljubav zapadala u krizu, ona je po izlasku iz Bele kuće bez dlake na jeziku prokomentarisala da li će veza ovo dvoje zadrugara opstati i napolju.

“Nisu mi Andrijana i on nikako, to je i Duško rekao. Kao otac nije ni branio. Mislim da se ona prvi put oslobodila nekih okova i stega, počela je da funkcioniše na nešto drugačiji način, nego što je bila. Ja sam rekla da to nema perspektivu. Ja bih volela da oni budu prijatelji i saradnici, jer će Đekson uvek biti Đekson, Andrijana će biti uvek patrijarhalno vaspitana devojka, koliko god da želi da bude ultra moderna. Mislim da tu se.sa nije bilo, ličilo je kao da se nešto desilo, ali poznavajući Andrijanu, ne bi smela da se vrati kući. Smela bi, ali bi imala problem. Ipak ona ima obraz i čast bez obzira što se tako predstavila. Ona je mnogo dobra devojka. Volela bih da sarađuju, jer od te priče nema ništa”, rekla je Zorica.