Spekuliše se da će je u Zvezdama Granda zamijeniti ONA, a Viki Miljković ODLAZI ZBOG OVIH UVREDA!

191

Ovogodišnju sezonu „Zvezda Granda“ obilježile su brojne sitnije i krupnije svađe i prepirke članova žirija, zbog čega su povremeno sami kandidati padali u drugi plan. Najčešće se na meti ostalih članova žirija našla Viki Miljković, a domaći mediji čak spekulišu o tome da će je u narednoj sezoni zamijeniti Dara Bubamara.

U nastavku možete pročitati detalje samo nekih od sukoba u koje je Miljkovićeva bila upletena:

Viki Miljković i Marija Šerifović

Viki Miljković je definitivno osoba koja je dobila najviše niskih udaraca od strane ostalih članova žirija, a pjevačicu nije zaobišla ni Marija Šerifović, koja se obično drži podalje od međusobnih prepirki.

– Meni je to bilo korektno, ali nije bilo dovoljno za prvi krug. Za baraž možda, ali za prvi krug… – ostala je Viki nedorečena prilikom komentarisanja jednog od kandidata budući da ju je Marija prekinula bijesnom opaskom:

– Pa, šta si ti sad rekla?! Šta ja ovdje meljem pet minuta?!

– Ja samo kažem da mislim da nije za drugi krug! – ponovila je Miljkovićeva svoju tezu.

– Da uzmemo sada snimak svega što si rekla odmah bi te poslali u sanatorijum. U sanatorijum bi te poslali, ženo! – urlala je Šerifovićeva.

Viki Miljković i Jelena Karleuša

Drugom prilikom je raspravu započela, takođe, jedina srpska pobjednica na Evroviziji, a onda je stvar u svoje ruke uzela Jelena Karleuša, koja najmanje krije animozitet prema Miljkovićevoj.

– Odsijecite joj uho! – našalila se Marija Šerifović, na šta se nadovezala sama Viki konstatacijom:

– Zalijepiću sljedeći put – odgovorila je ona, što je Jelena Karleuša brže-bolje dočekala rečenicom:

– Viki, to se ne lijepi, to se operiše! – rekla je Jelena, iako je Miljkovićeva ponavljala da je mislila da će zalijepiti minuđušu, a ne uši.

– Lako je tražiti drugima mane. Treba svako da počisti smeće u svom dvorištu, pa onda da gleda u svoje – odgovorila je Viki.

– Pa, ti kažeš da se u Srbiji živi bolje nego u Njemačkoj, tako da ovdje kod nas nema đubreta u dvorištu – nadovezala se Karleuša.

– Pa, ti znaš kako se živi u Njemačkoj, pokušala si tamo, pa si se vratila. Očigledno ti je ovdje bolje nego tamo – zaključila je Miljkovićeva raspravu.

Drugom prilikom se rasplamsala rasprava između dvije pjevačice zbog komplimenata koje je Saša Popović uputio Miljkovićevoj.

– Pa ti imaš najljepše noge u “Zvezdama Granda”! – pohvalio je direktor „Grand“ produkcije pjevačicu što je očigledno zasmetalo Jeleni Karleuši, budući da je njenu ljutu rivalku stavio ispred nje.

– Još d*pe da joj kupimo, pa da bude top riba! – pecnula je Karleuša u svom maniru Viki.

– Pošto si ti tvoje kupila još samo da mi daš adresu da znam gdje da idem! – nije joj ostala dužna Miljkovićeva.

Aca Lukas i Viki Miljković

Ni Aca Lukas nije zaobišao Viki. Naime, tokom jedne od emisija, Vuksanović je poručio kandidatkinji da niko ne očekuje od nje da pjeva kao Marija Šerifović.

– Kao Marija ne može da pjeva niko – nadovezala se Šerifovićeva na njegovu opasku.

Lukas se potom ispravio i, spustivši ljestvicu kriterijuma pjevanja, poručio takmičarki sljedeće:

– Ti onda ne možeš da pjevaš kao, na primjer, Viki – rekao je on, na šta ga je Miljkovićeva samo blijedo pogledala, ali je ostala nijema i na ovu provokaciju.

Drugi put je otišao i korak dalje, budući da se pjevačica umiješala u Vuksanovićevo komentarisanje druge takmičarke.

– Ako ne budeš poslušala mene nikada nećeš postati zvijezda, a to mogu da ti kažem jer sam ja najveća zvijezda ovdje – istakao je Lukas, poručivši da Viki nema argumente za svoje tvrdnje.

– Imam pravo na svoje mišljenje – usprotivila se Miljkovićeva.

– Ti nemaš pojma! – odbrusio joj je Aca, a zatim se još više obrušio na nju:

– Lupetaš gluposti da bi opravdala svoj glas. Ne bih ti dao više ni da glasaš!