SLOBA PONOVO NAPAO LUNU: Praviš nasilnika od mene!

198

Sloba Radanović ponovo se žestoko posvađao s bivšim devojkom Lunom Đogani jer ga je optužila da je nasilnik.

Nakon tuče između pevača i blogerke, Zrenjaninac je batine dobio i od svoje još uvek zakonite supruge Kije Kockar. Luna je Slobi zamerila što je u raspravi sa ženom bio nežan i pokušao je da mirno razgovaraju, dok je nju odgurnuo i uhvatio za vrat.

– Ja sam ovde nervni slom imala, ti si ležao s njom u izolaciji, a sad s njom ideš lepo da pričaš. Njoj kažeš: “Dođi da razgovaramo” nežnim tonom, a šta si meni radio? – besno mu je rekla Luna, a Sloba se izdrao na nju:

– Baš mi sada treba da se svađam sa tobom!

Blogerka nije odustajala, pa je nastavila da ga napada.

– Pa da, sa mnom može tako da se razgovara, a s njom ne. Mene možeš da odgurneš, da me daviš, da se dereš na mene. S njom ništa ne smeš.
Radanoviću je tada pukao film, pa je počeo da urla na Lunu.



– Iskuliraj! Zašto pokušavaš da od mene napraviš nasilnika? Nikada te nisam udario – rekao je Sloba, a potom pobegao iz sobe da sukob ne bi eskalirao.
Nakon toga, Radanović je otišao do drveta mudrosti, gde je priznao da mu je teško zbog Kije.

– Krivo mi je što se naš život promenio, tačnije Kristinin život. Ja sam tako želeo, ona nije, ja sam bio svestan. Što se tiče Lune, pogodilo me je to što je rekla da se ja sladim njenom nesrećom, da joj želim zlo. Kad god sam branio i Kristinu i Lunu, branio sam ih srcem – rekao je kroz suze Sloba, a drvo mu je zatim pustilo njegovu omiljenu pesmu.

Drvo mudrosti je na razgovor pozvalo i Lunu, koja je kroz suze priznala da je svesna da je kralj ljubavi između nje i Slobe, kao i da joj se ne ide iz “Zadruge”.

– Sloba i ja nemamo nikakav odnos i ne pričamo. Moja osećanja su svima jasna. Ide mi se mnogo kući s jedne strane, a s druge strane ne. Gledaću ga još tri dana i kraj, svako ide svojim putem. Niko ne razume šta sam ja imala sa tim čovekom. Svaki ćošak ove kuće podseća me na njega. Faliće mi on – rekla je Luna kroz suze.

Kurir.rs/Jelena Stuparušić