SLOBA I LUNA SKOVALI PLAN KOJI ĆE DOTUĆI KIJU: Ne sluti šta je čeka, ovo su svi detalji tajnog dogovora!

477

Sloba Radanović i blogerka Luna Đogani izgleda obmanjuju javnost da su samo prijatelji!

Ovo dvoje zadrugara tajno su se dogovorili da glume da su samo prijatelji jer je Slobi žao Kije, ali čim se rijaliti-šou završi, ponovo će biti zajedno.

Mnogi već nedeljama šuškaju naokolo po imanju ovog rijalitija da Luna i Sloba samo glume raskid, a izvor produkcije kaže da uopšte nisu pogrešili. Jednom prilikom kada su bili sami u dvorištu tajno su napravili dogovor, ali je produkcija sve zabeležila.

“Ubrzo nakon što je Kija priznala da i dalje voli Slobodana pevač je počeo da se lomi između nje i blogerke, a onda kada je u glavi presekao da je Luna ta s kojim bi nastavio život sastao se sa njom da bi joj saopštio tajni plan. Njih dvoje su prstima pritisli bubice kako u etar ne bi otišao njihov razgovor, ali smo mi iz produkcije uspeli da čujemo šta pričaju. On joj je rekao da je najbolje da privremeno raskinu jer mu je žao Kije. Objasnio joj je da mu je žao da ih gleda zajedno jer je priznala da joj je još uvek stalo do njega, a i da bi se odmorili od konstantnih napada i prozivki ostalih zadrugara, a Luna je to prihvatila”, otkriva član produkcije u velikoj tajnosti.



Da ova priča pije vodu, pokazuje ponajviše blogerkino ponašanje tokom perioda navodnog raskida između nje i Slobe. Ona na sastancima konstantno ističe da joj se Sloba gadi, da je prevarant i lažov i da ne zna “šta je tražila sa njim” nakon pojedinih njegovih izjava, ali i snimaka na kojima očijuka sa Kijom, a onda se nakon sastanka žestoko posvađa sa njim. Međutim, već kasnije odlazi kod njega i ponaša se kao da je sve u najboljem redu.

Takođe, prilikom poslednjeg intervjua sa Ognjenom Amidžićem u nedelju uveče Luna se izlanula i priznala da će biti sa Slobodanom kada izađu.

“Pa ja mislim da bih mu pružila šansu samo zbog toga što nas dvoje nikada nismo bili napolju zajedno. Tačno je da kada slomiš čašu, pa je spojiš ne može da bude kao pre, ali nas dvoje smo ovde imali vezu pod takvim pritiskom i u takvoj situaciji, još smo je dobro i podneli kako je moglo da bude. Smatram da nismo dali jedno drugom šansu da probamo u normalnim uslovima”, rekla je Luna.

Slobodanova supruga Kija Kockar definitno je odustala od pomirenja sa svojim zakonitim mužem.