RAT RIJALITI MAJKI?! Goca pljunula po Anabeli!

90

Majka Teodore Džehverović, Gordana, dotakla se veze svoje kćerke i Anđela Rankovića, a onda i majke Lune Đogani, Anabele! Ljubavni par iz “Zadruge” Teodora Džehverović i Anđelo Ranković pobrao je simpatije publike tokom devet mjeseci trajanja rijalitija.

Oni su u vezu uplovili u Bijeloj kući, ali u zatvorenom prostoru bilo je i neizbjež nih svađa. Teodorina majka, Gordana progovorila je o vezi svoje kćerke sa Anđelom nakon završetka Zadruge i komentarisala njihove česte rasprave.

– Oni se vole, to je neizbježno, ali sad zavisi od njih na slobodi će to biti drugačije, ali što se tiče nas i naše porodice imaju punu podršku. Mislim da su oni jedan od parova koji se nije nešto snašao, jer su možda oboje razmaženi i paženi. Teodora nije imala takvu vezu, imala je ozbiljnije veze napolju, pa nije bila sigurnija u svoju ljubav, zato je dolazilo do svađa, ali kad sam ja ušla to se smirilo – rekla je Gordana.

Na pitanje da li bi podržala vezu Teodore sa oženjenim muškarcem kao što je Anabela Atijas branila ljubav Lune Đogani i Slobe Radanovića, Goca kaže:

– Nikako ne bih podržala, mislim da je to Anabelina prva greška jer je to trebalo da presiječe u startu, ali svako ima pravo na vaspitanje svog djeteta, ja sam takva kakva sam, ona je takva kakva je, ona zna najbolje šta radi za svoje dijete.