NIJE MOGLA DA IZDRŽI: Preskočila je ogradu i POBJEGLA, a evo gdje se sada nalazi Nadežda!

276

Nadežda Biljić i dalje se ne oglašava u medijima nakon što je pobjegla iz rijaliti šoua “Zadruga”. Učesnica rijalitija reagovala je ishitreno, te je nakon što je neuspješno smirilavala Lunu Đogani, koja je doživjela nervni slom nakon, odlučila da preskoči zid i pobjegne iz rijalitija.

Nadeždina majka Slavica Biljić je prije dva dana otkrila da je njena kćerka slomljena zbog čitave situacije u rijalitiju, a sada otkriva kako je izgledao njihov susret.

– Ja sam išla po nju u Beograd, zagrlila me i isplakala se. Ja kao i svaka majka, bilo mi je teško da je vidim tako. Nije nas vidjela šest mjeseci, teško je to. Mnogo smo joj nedostajali, kuham joj svaki dan. Krivo joj je zbog svega, njenog ponašanja najviše – kaže Slavica, a nije željela da komentariše Mikija Đuričića, i otkrila je gdje se sada nalazi Nadežda.

– Nemojte me pitati ništa u vezi Mikija, ne smijem to da komentarišem. Čuti će se Nada sa svima samo da joj bude bolje. Dva dana je samo sjedila u kući, tek je danas otišla malo da se sredi kod kozmetičara – poručila je Slavica.

Nadeždina majka progovorila je i o pjevačicinim daljim planovima.

– Žao joj je što je tako otišla iz rijalitija. Nije mogla više tamo da izdrži. Ne bi se vratila tamo. Sada planira da ide na odmor, pa će kasnije polako da se vrati svojoj muzičkoj karijeri – rekla je Biljićeva.

Podsjetimo njena majka Slavica Biljić nakon kćerkinog odlaska prokomentarisali je za “Alo!” nemili događaj:

– Nisam dobro, ne mogu da vjerujem da je Nadežda preskočila ogradu… Ni njoj sada uopšte nije dobro. Ne može da priča. U psihičkom je rastrojstvu.