SRCE JOJ JE SLOMLJENO: Kija zaplakala na godišnjici braka nakon ovih Slobinih riječi! (VIDEO)

134

Prethodnu noć, Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović su proveli u hotelu daleko od Zadruge, kako bi dobili priliku da proslave godišnjicu svog braka kako dolikuje. Oni su tokom večeri igrali igru istine u kojoj su otkrili mnogo tajni.

Oni su naizmjenično postavljali pitanja jedno drugom da bi razjasnili sve nesporazume, a u nekoliko momenata su ličili na pravi bračni par koji nikada nije imao nikakve probleme u odnosu.

– Šta si odgovorio na pitanje novinara šta bi bilo da smo 6. septembra ušli zajedno – pitala je Kockareva.

– Rekao sam da bi se zbližili, da bi postali bliskiji i da bi ojačali našu vezu – odgovorio je pjevač.

Kristina se zbog ove izjave rasplakala. Ona je shvatila koliku je grešku napravila što nije prihvatila poziv i ušla ruku pod ruku sa svojim suprugom u najgledaniji rijaliti na ovim prostorima.

– I ja isto, uvjerena sam u to. Šta sad da radim, da se ujedem za du*e što nije bilo tako. Ne bi puklo, bilo bi nam bolje – rekla je Kristina kroz suze.

– Naš problem je bio što nismo shvatili kad smo počeli da se razdvajamo – pokušao je da objasni uzrok problema Radanović.

Ipak, njegova supruga se nije složila sa ovim, te je naglasila da se kod nje to odvajanje i zahlađenje nije ni dogodilo.



– Ja nikad nisam prestala da te volim kao muža – bila je jasna Kija.

Oni su se u nastavku razgovora nekoliko puta posvađali. Razlog za sukob bio je nerazumijevanje jedne i druge strane šta je konkretno uzrok njihovog problema.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku ispod: