Predstavlja se kao modna blogerka, ali OVAJ POSAO VIŠE NE SPOMINJE: Evo ČIME SE BAVILA Luna Đogani!

98

Kada je, prije osam i po mjeseci, postala dio rijalitija “Zadruga”, Luna Đogani se, osim kao kćerka članova nekada popularne grupe “Funky G”, predstavila i kao modna blogerka. Međutim, prije nego što je moda postala njena okupacija, Luna je imala jedan posao koji danas uopšte ne spominje.

Naime, njena majka Anabela Atijas je, u jednom intervjuu, koji je za Alo dala u avgustu 2016. godine, istakla kako njena kćerka studira hotelski i turistički menadžment, te je ostvarila svoju želju da se oproba u poslu menadžera.



– Ona studira mendžment pa će joj ovo doći kao neki vid prakse. Neko je prepoznao nešto u njoj i dao joj priliku. Držim joj fige, pa ćemo da vidimo kako će se snaći. Vidim da je veoma zainteresovana da nauči taj posao. Ima moju podršku, naravno. Za takve stvari uvijek. Za pošten i marljiv rad uvijek. Sretna sam što je djevojka koja želi da zarađuje svoj novac na fin, kulturan i pošten način. Meni je to najveći uspjeh i ponos – izjavila je ponosna mama prije dvije godine za spomenuti list, a zatim dodala:

– Mislim da bez obzira na to čija si kćerka ili sin, ne možeš da uspeš ako nemaš ono nešto. To mi nije glupo da kažem, iako je moja kćerka. Ona definitivno ima ono nešto, jer ima 120 hiljada pratilaca na Instagramu, mnogo više od mene. Iz nekog razloga je ljudi vole, prate, komentarišu. Mislim da nije dobila posao jer je moja kćerka, već zato što je sama po sebi interesantna. Prepoznali su u njoj kao takvoj da može da bude ambasador tog splava.