LUNA JE KIJU UPOZNALA DAN PRIJE RIJALITIJA: Stjuardesa otkrila šta je poručila Slobinoj ljubavnici i ZAŽALILA (VIDEO)

123

Kija Kockar u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem otkrila je da je Lunu Đogani uoznala pred sam rijaliti i poručila joj da joj čuva muža.

“Luna je zaljubljena devojka. Kad čujem kako je boli svaki deo tela i kako ju je ponizio, mislim e kako je meni posle pet godina. Meni je njihovo ponašenje klinačko. Ne zna ona šta je učinila. Nju će to proći, a meni će to ostati trauma. Meni je to moj muž i neko tu spava s njim. Možda sam ja kriva, jer se trudim da budem nasmijana, ali to što se dešava u meni. I ona će ostati obeležena, a ja za to nisam kriva. Sloba neće, jer je muškarac. U principum nemam ništa protiv nje. Ona je sasvim ok devojka. Ona je sama sebi to donela, znala je. Ona je mene upoznala kada smo isli u karantin, i rekla sam i čuvajte se međusobno, a ko je bolesan um da ovo mogao da predvidi. Ona je kriva jer je znala ko mu je žena”, otkrila je Kija Kockar i rekla da ipak razume Slobodana.



“Znam da on da ne zna gde se nalazi. Razumem ga, ali ne bi trebalo da ga žalim. Ja njega vrlo dobro znam. Ovde neće moći da reši sve stvari. On neke stvari zadržava za sebe, i pokušava da ne povredi ni mene ni nju. Učinio mi je zlo delo, a želi da se opere, da ne bude osuđevan… Drastično se promenio. Ja sam samo ustala i rekla kako se osećam i od tada je sve promenilo”, rekla je Kija.

“On je mislio da sam ja jedva čekala da se njega rešim, što je totalna glupost- To mi je rekla Luna kad smo pričele. Mi smo ovde nekoliko mesecei i nas dvoje mo se zbližili ovde…