Luna je bila prolazna stvar, ZABAVA, s*ks! Sloba otkrio svoja PRAVA OSJEĆANJA prema supruzi Kiji!

136

Pevač Duško Radonjić napustio je “Zadrugu” mesec dana pred finale. Osim što se u rijalitiju bavio odnosom svoje ćerke Andrijane Radonjić sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, Duško tvrdi da mu je Sloba Radanović priznao kakva su njegova osećanja prema zakonitoj supruzi Kristini Kiji Kockar, kao i rijaliti devojci, Luni Đogani. Radonjić tvrdi da mu se Slova poverio nakon smrti Kristininog oca i otrkio svoja prava osećanja.

– Sloba i ja smo nismo bili toliko bliski u rijalitiju, ali je osetio da sa mnom može da porazgovara kao sa roditeljem i da ću ga ja iskreno posavetovati šta je najbolje za njega. Bio je zbunjen zbog emocija, koje nije mogao da kanališe, pomešale su se tu i krivica i ljubav i griža savesti, potpuno je bio ruiniran i tada mi se obratio – priča Duško.



Sedeli smo sami, neću zalaziti u detalje gde i kako jer to nije bitno i rekao mi je: “Ne znam više šta da radim. Kristi sam izneverio, ne verujem da će mi oprostiti, a volim je. To je ljubav za ceo život. S druge strane, povredio sam i Lunu. Draga mi je, ali to je iskreno više bila zabava, prolazna stvar. Da ne zvuči grugo, seks.” Ja sam ga saslušao i rekao sam mu da, ako zaista voli Kiju, treba da pokuša da izgladi stvari sa njom, ali ne u “Zadruzi”, nego kada izađu odatle, a da se u međuvremenu malo udalji od Lune – prepričao je Duško razgovor sa Slobom.

– On je to i činio narednih nekoliko dana, međutim, ubrzo se ponovo pogubio i ne zna više šta da radi. Pokušava da sa Lunom bude u korektnim odnosima do kraj, ali ispada kao da hoće da i dalje bude s njom. Onda, da Luna ne bi pravila scene, ignoriše Kiju, što mu samo otežava šanse da s njom izgladi odnose nakon rijalitija. Zamršeno je sve, tak ćemo da vidimo šta će biti s njim – rekao je Duško.