DRAGINJI NIJE DOBRO! Ne može da podnese što se Sloba zbližio s Kijom: Samo da preživim ovo…

125

Sloba Radanović je u najgledanijem rijalitiju u regionu “Zadruzi” prevario svoju suprugu Krisitnu Kockar i uplovio u novu ljubavnu romansu sa Lunom Đogani, pod izgovorom da njihov brak nije bio sjajan.

Veza sa blogerkom je bila na stabilnim “nogama” sve dok Kija nije priznala da još uvijek voli Slobu i da je spremna da mu oprosti ukoliko joj u rijallitiju prizna ljubav. Nekoliko nedjelja unazad pjevač i blogerka su u veoma zategnutim odnosima, a Kockareva i Radanović su nikad bliži. Sve je iznenadilo Slobino ponašanje na Kijinom rođendanu, a oni su noćas bili na korak do poljupca dok su u razgovarali u bazenu.



Tim povodom stupili smo u kontakt sa Slobinom majkom Draginjom Radanović koja nam je prokomentarisala kako se osjeća povodom situacije koja vlada u “Zadruzi”.

– Loše. Sve se vidi, sve se zna. Gledam da preživim dok mi dijete ne dođe. Loše mi je, čekam sina da izađe i da ga dočekam. Ovo je maltretiranje cijele porodice. Neću da dajem izjave, sve se zna. Moje dijete će na plećima iznijeti ceo ovaj rijaliti – ispričala je za Pink.rs Slobina mama Draginja.

Da li će Radanović izaći iz Bijele kuće kao Luni dečko, ili Kristinin muž, ili pak sam, ostaje da saznamo u finalnoj večeri 20. juna. U svakom slučaju, njegova porodica će ga dočekati raširenih ruku.