(VIDEO) OTKRILA TAJNU: Koristi žene kao PARAVAN! Ovo je istina o Slobinoj s*ksualnosti, STRAŠNO!

216

Otkako je ušla u Zadrugu, Zorica Marković neprestano huška ukućane jedne protiv drugih i govori kako zna razne informacije spolja.

Ovog jutra, u razgovoru sa Miljanom Kulić i Gordanom Džehverović, Zorica je započela priču o Slobi i Luni.

“Oni su glavna tema, ali nismo mi to uradili, nego oni! Uvek sam bila solo, meni Duško sada u nekom smislu smeta, šta će mi?! Ja sam solo igrač u životu. Pisalo se da će onaj Marko Zec što je bio ovde da pokaže poruke koje mu je Sloba slao. Tupson jedan! Mazga jedna! Izazvao me, neću da mu ćutim”, započela je priču Zoka, a onda dodala: “Matora kaže da je imala seks sa Zecom, ali ne ovde, napolju”, izjavila je Gordana.

One su nastavile priču o njima, te je Kulićeva izjavila da joj nisu jasne sve te Slobine priče, na šta je Markovićka dodala zanimljivu činjenicu o Slobinom opredeljenju.

“Šta drži ove žene kao paravan, ceo život i jednu i drugu! Zašto ne odgovori na pitanje što je plakao pet godina, što nije imao dve godine seks. Majka je postavila pitanje najnormalnije, kaži zašto si prestao da voliš Kiju pre dve godine, to je pitala njena majka! Što joj on nije odgovorio”, govorila je pevačica u besu.