ŠOKANTNE RIJEČI ĐOLETA ĐOGANIJA: Kija je ku*va koja mijenja muškarce!

244

Otkako je ušla u “Zadrugu”, Kristina Kija Kockar pomrsila je konce mnogim stanarima u Bijeloj kući. Razlog Kristininog ulaska u rijaliti prvenstveno je bio taj što ju je unutra prevario njen još uvijek zakoniti suprug Slobodan Radanović, i to sa blogerkom Lunom Đogani. Kako se Kristina od samog ulaska okomila na Đoganijevu jer je u vezi sa njenim mužem, njen stric Đole Đogani odlučio je da ekskluzivno za Rijaliti iznese tonu prljavog veša o Kockarevoj. On je otkrio da stjuardesa voli da mijenja muškarce, te da je i ona sigurno varala Slobu dok je bila sa njim u braku.

– Strašno je to kroz šta Sloba i Luna prolaze unutra zbog Kristine, koja je ušla da bi unutra glumila žrtvu. Meni samo nije jasno kako narod ne vidi šta ona unutra u stvari radi. Sve vrijeme priča o tome kako je ona ta koja je prevarena i koja treba da lije suze, a sve je zapravo samo dobra gluma. Ona je ku*va koja voli da mijenja muškarce. To najbolje pokazuje činjenica da je i ona imala dečka prije nego što je ušla u “Zadrugu”, a još uvijek se nije razvela od Slobodana. I u rijalitiju je sigurno promijenila nekoliko muškaraca, ali je sve dobro zamaskirano, pa se o tome ne priča. Filip Đukić je i sam u više navrata pričao da je imao s*ks sa njom, ali da je sve to dobro sakriveno – priča Đole i nastavlja:

– Ona bi prva trebalo da se pokrije ušima i da ćuti. Sve vrijeme napada Lunu i Slobu, a krije da je i ona radila iste stvari njemu. Zašto je onda uopšte ulazila u rijaliti? Pa da je zaista prevarena samo ona, sjedila bi kući i čekala svog muža da izađe iz “Zadruga”, pa da sa njim oči u oči razriješi sve što ima, pa i po cijenu razvoda ako treba. Jadno je i bijedno njeno ponašanje. Ovamo glumi nevinašce, a i sama ne zna sa koliko je muškaraca bila. Pitanje je gdje je bila i sa kim se vukla prije nego što je ušla u “Zadrugu”. Lično ne vjerujem da je ona tip žene koja će sjediti kući i plakati nad svojom sudbinom jer je prevarena. Ona se Slobodanu i te kako dobro osvetila. Nije njoj ni bilo potrebno ekranizovanje problema. Dobro je ona sve isplanirala.

Inače, nakon što je u rijalitiju blogerka izjavila da nije preterano srećna što joj je Đole Đogani stric, podigla se velika prašina. Ona je prije ulaska u Bijelu kuću bila na ratnoj nozi sa Đoletom, koji joj ni jednog trenutka nije pružio podršku, ali je u međuvremenu ipak riješio da spusti loptu, pa sada jasno bodri svoju rođaku, a sve nesuglasice koje su imali prije i u toku njenog boravka u rijalitiju razriješiće po njenom izlasku.