SAZNALO SE DA JE KORISTIO DRO*U: Filip Đukić umalo udario Marija Anu jer je otkrila da ga vozila u HITNU NAKON ŠTO SE PREDOZIRAO!

199

Nakon što se žestoko posvađala sa Sanjom Stanković i Jovanom Tomić Matorom koja je stala u njenu odbranu, Marija Ana došla je u sukob i sa svojim dečkom Filipom Đukićem. Filip je pobijesnio zbog toga što je Marija Ana rekla zadrugarima kako ga je ona vozila u bolnicu, jer mu je pozlilo zbog korištenja narkotika, što je Đukića izbacilo iz takta.

– Znao si da sam to rekla! – vikala je Marija Ana.

– Nemoj da mi histerišeš! Je*em li ti mater kad si ušla ovdje, koji si ku*ac ulazila ovdje! – vikao je Filip koji se razbijesnio.

– Rekla si da mi je pozlilo i da sam bio na infuziji! Šta sam znao, je l’ ti liči da sam znao?! Ti ćeš o meni da pričaš – govorio je.

– Marš u pi*ku materinu! Sve si znao šta sam rekla i sad si opet skočio kao onda, to je kraj! – plakala je Marija Ana, a Filip je onda udarao rukom o vrata i unosio joj se u facu pred obezbjeđenjem.

– Sad će svi da znaju sve o tebi! – vrištao je Filip.

– Odakle Matoroj to za mene?! – vikao je Filip.

– Šta hoćeš? Idi, smišljaj priče – rekla mu je Marija Ana, a on joj je zaprijetio kako će sve da ispriča.

– Boli me ku*ac za Matoru i Sanju i vašu svađu. Ti mene pljuješ sa strane! Ja u životu nisam rekao da se ti je*eš za pare! – vikao je Filip, a onda se potegla priča i o njenim golim fotografijama koje je navodno slala.

– Šta hoćeš? Idi smišljaj priče. Kraj! Možeš da prodaješ to nekom drugom, ja sam se zaklela da to nisu bile moje gole slike nego slike sa postera – rekla mu je Marija Ana, a on joj je zaprijetio kako će sve da ispriča.

– Sad će ljudi da čuju šta si ti konzumirala, kad, sa kim i šta! Ja sebi ne bih dozvolio da ovako reagujem da sam znao! Ajde, zakuni se ako nisi slala gole slike tom liku! Ti si malo go*no koje je ovdje ušlo i pljuje! Ni jednu ružnu riječ nisam rekao za tebe dok nisi ušla ovdje! – vikao je Filip.

– Ima Boga, klošarko! Samo ću ti to reći. Nisam te pljuvao dok nisi ušla ovde – nastavili su kasnije Marija Ana i Filip svađu u dvorištu.

– Idi tamo da ti čestitaju Matora i Sanja – vikala je Marija Ana, a posle svađe u dvorištu otišli su u pab, gdje su nastavili sa prepirkom.

– Nemoj da mi se foliraš tu Marija, rekao sam ti! – vikao je na Smiljanićevu.

– Na mene si skočio, umjesto da skočiš na Matoru! Ona je ovo htjela! Ti kao da si jedva čekao da skočiš na mene – govorila je Marija Ana koja je poslije plakala zbog toga što Filip nije stao na njenu stranu.