MIKI ZAŠTIĆEN KAO BIJELI MEDVJED? Nakon što je PRIJETIO PRODUKCIJI da će biti problema AKO PUSTE NJEGOV S*KS, novinari pri uključenju NISU SMJELI DA PROGOVORE na ovu temu?

265

Iako se nakon prvog s*ksa sa Nadeždom Biljić pokajao, prijetio produkciji kako to ne smiju pustiti, Miki Đuričić je samo dan kasnije ponovio istu radnju sa pjevačicom. A sinoćnjim uključenjem novinara u Zadrugu mnoge stvari su postale jasnije, tvrde gledaoci.

Miki Đuričić je nakon prvog s*ksa sa Nadeždom Biljić, kada su u kokošinjcu imali žestoku akciju, ne sluteći da i tu postoji kamera, zaprijetio produkciji.

– Budem li imao nekih problema, ja kući idem! Samo reci tamo šefu… Bude li se pojavio neki snimak… – čulo se na jednom od snimaka.

Đuričić je sutradan ponovio akciju, a gledaoci su pomno iščekivali uključenje novinara u Zadrugu ili puštanje klipova. Ove subote novinari su se uključili u Bijelu kuću kako bi postavljali pitanja zadrugarima o aktuelnim temama, i zaista se desilo ono što mnogi komentari gledaoca ukazuju već duži vremenski period.

Naime, niko od novinara u studiju se nije udostojio ili usudio da Mikiju Đuričiću ili Nadeždi Biljić postavi pitanje na temu njihovog s*ksa. To je samo podgrijalo sumnje svih kako je Đuričić debelo zaštićen od strane produkcije, pa su vidljivi brojni komentari ispod YouTube klipova na oficiijalnoj stranici Zadruge. Da li se produkcija zaista uplašila da ostane bez jednog od iskusnijih rijaliti igrača zaključite sami?

Inače, Saška Karan je jedina u Zadruzi potencirala kako je Miki zaštićen i kako jedini smije da radi što i kako poželi. To se prvenstveno odnosilo na njegovo ponašanje – da dolazi, odlazi sa sastanka kad hoće, ne biva kažnjen za što ostali zadrugari budu, spava kad hoće i slično…

https://instagram.com/p/BhVBclxBhtp/?utm_source=ig_embed