Kiju su pitali da li voli Slobu: Kristina je otvorila dušu, a poslije njenih riječi Radanović i Luna su napustili Bijelu kuću! (VIDEO)

195

Kija Kockar dobila je interesantno pitanje od novinara, a to je da li voli svog muža Slobu Radanovića. Kristina se nasmijala, a onda je otvorila dušu.

– Pa nemam šta da kažem na to da li ja njega volim ili ne. Ja sam samo rekla da mi nije svejedno, da su mi pomiješana mnoga osjećanja. Ja ne želim da budem sa njim kao sa mužem, kao sa čovjekom u tom smislu, ali da su mi pomiješana mnoga osjećanja. Ja jesam došla ovdje i rekla sam da su meni osjećanja prekinuta hirurški rezom. To je bila moja rečenica. To nije tako. Normalno da mi je sve pomiješano, normalno da mi je teško i zato mi je teško bilo kada mi je on rekao kako je uopšte nisam tužna, kao da sam ja došla ovdje kao neki rijaliti igrač ne znam ja zbog čega, da mi nije stalo, da sve glumim i tako dalje. Ja vrlo dobro znam kako se osjećam. Ne mogu da kažem da ga ne volim… – rekla je Kija.

– Meni se iskreno se*e. Polazi, idemo odavde. Molim te, kreni za mnom. Ne zanimate me više – rekao je Sloba Luni, a njih dvoje su otišli u izolaciju.