KIJA JE OVAJ PUT OTKRILA SVE DO DETALJA: Andrija je zbog nje ostavio vjerenicu, a evo šta je uradila sa Slobinim stvarima nakon javne prevare!

118

Kristina Kija Kockar je u razgovoru sa Nadeždom Biljić otkrila nešto što šira javnost nije znala, na šta su svi prisutni ostali zatečeni. Osim njenog braka koji je doživio krah, ona je progovorila i o svom odnosu sa Andrijom Lazovićem i o tome kakvo je njeno viđenje situacije iz svog ugla.

“Šta bi bilo drugačije, da sam ostala jedne noći i da sam ostala u Budvi i da se nisam smuvala sa Slobom prije toliko godina. Ali, možda bi sa njim sve to puklo, jer smo bili mladi, to je bilo prije šest godina. Andrija je bio vjeren, pa je raskinuo prije dvije godine, pa je čekao dvije godine na mene, ja ne znam ko je ta djevojka. Ja mogu da biram sa kim ću da budem, ali mene samo on zanima”, rekla je Kija.

Kada su ukućanke čule šta je ona izjavila, nisu mogle da povjeruju u to, a onda je inspirisana pričom o svom dečku ponovo ispričala nešto sa čim javnost nije bila upoznata.

“Početak novembra je bio, ja sam sve stvari iz stana koje su bile Slobodanove izbacila odatle i dva džaka sam poslala ovdje, a ostalo je još ljetnjih stvari i onda sam se pakovala i sve sam sklonila i nađem jelku i prvi put sam je sama okitila, uvijek je on kitio i uvijek me iznenadi kad se vratim sa posla. Ili kad sam u Abu Dabiju on okiti cijeli stan. I ja ovaj put okitim stan, a on blistav, sve sam gluposti bacila koje mi ne trebaju i tako sjednem i gledam, kupim vino i sireve…pa pijem, pustim muziku i svi mi govore kako ja nisam bila sama, ja bukvalno sama kao retard. Imam u gepeku kesu sa svim čestitkama za svadbu, sa našim slikama koje sam ja njemu dala i ne znam šta se sa tim desilo, ne znam da li je to bacio vjerovatno. Pošto je on meni jednom izlijepio stikere u obliku srca, svuda mi je ostavio to i ja sve to stavim u veliku kesu i bacim.Ne znam šta sa prstenjem da radim, vjerenički prsten je sa dijamantom, prelijep je. Dijamant ne može da se proda, samo bijelo zlato, ali neću da ga prodam, a burme su isto prelijepe”, ispričala je ona.