OTKRIVAMO:Sa ovim kolegom Amar Gile snima duetsku pjesmu!

302

Jedan od najtraženijih pjevača iz takmičenja Zvijezda Granda, koji je napravio veliki uspjeh Amar Gile, ovih dana bi mogao da ukrsti glas sa jednim kolegom.

Obzirom da Amar važi za jednog od naših najboljih pjevača, za očekivati je bilo da neće baš sa svakim pristati na duetsku pjesmu, pa nas nije iznenadilo što je njegov izbor pao na Fatmira Sulejmanima, pjevača za kojeg mnogi tvrde da ima andjeoski glas.

Gile je prije neko veče nastupio u beogradskom klubu „Tarapana“ i upravo ovdje smo i otkrili kako je došlo do ideje za duetsku pjesmu.

„Ne bih mnogo pričao o tome, obzirom da je to još uvijek samo ideja.Tek tražimo dobru pjesmu i čim nađemo nešta dobro, što bi odgovaralo i meni i njemu, snimićemo duet“-otkrio nam je Fatmir.

Ova dva pjevača su ukrstila svoje glasove na pomenutom nastupu, nakon čega nam je i Gile otkrio svoje planove u vezi dueta:

„Ja sam bio inicijator te ideje.Izuzetna mi je čast da glas ukrstim sa Fatmirom, obzirom da on kida kako pjeva.U potrazi smo za pesmom, pa evo ovo može biti i poziv autorima da nam ponude nešta.Poznato je da je Fatmir bio moj favorit u takmičenju, pa je ovakav sled događaja sasvim očekivan“-priznao je Gile.

A kako je izgledao njihov zajedničku nastup u Beogradu, gdje je Fatmir bio Giletov gost, pogledajte na fotografijama koje su pred Vama: