Ognjen Amidžić mislio da nije u programu, pa sa Mikijem pričao o gej ljudima, spomenuo i Mariju Šerifović: Niko ti neće popu*iti kao pe*er!

474

Svima je već dobro poznato da Ognjen Amidžić jednom nedjeljno radi intervjue sa zadrugarima koji su obilježili prethodnu nedjelju. Jedan od njih je svakako Miki Đuričić, koji važi za jednog od onih koji najupečatljivije komentariše dešavanja u Zadruzi.

Ipak, kad prođe formalni dio, Ognjen se očito upušta i u privatne razgovore sa zadrugarima, ne obazirući se na kamere.

Tako je procurio snimak jednog takvog razgovora između Mikija i Ognjena. Oni su se dotakli aktuelne teme – veze Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković, te smo imali prilike da čujemo šta popularni voditelj misli o svemu tome.

– Znaš šta je problem kod lezbijki? Ja sam to čuo. Tome sam se ja na primjer čudio kod Marije Šerifović. To znam po Mariji Šerifović jer imam zajedničke prijatelje neke, pa znam. One ulete kod žene. One su potpuni muškarci, a žene su, a imaju i ženskog u sebi i tačno znaju šta ženi treba u kom trenutku. Kaže od neke gluposti – zaštite, postavljanje, otvaranje vrata, pristupa ženskom. Ja sam to isto čuo od strejt žene. Znači, da ne možeš da vjeruješ kakav je to ulaz. To je ono što kažu niko ti neće popu*iti ko pe*er – rekao je Ognjen Mikiju između ostalog.

Takođe je dodao i da ima utisak da Matora ne uživa u vezi sa Sanjom jer je to “kratkoročno dobro i da je vječito neki problem”.



Čitav tajni razgovor Mikija i Ognjena možete poslušati u videu koji slijedi: