MAYA BEROVIĆ OTVORENO:”Nemam sukob ni sa jednom koleginicom”!

259

Za nju kažu da pravi lom gdje god se pojavi.Za njen nastup se uvijek traži karta više, a o poslu, ljubavi i odnosu sa koleginicama, odgovarala je iskreno za naš portal.

1.Kako se osjećaš kao najzaposlenija pjevačica trenutno na estradi i da li su tvoje želje na početku karijere išle tako daleko da si vidjela sebe na velikim koncertima?

Svakako je lijep osjećaj kada imaš posla i kada pozivi stižu sa svih strana i naravno da svaki pjevač mašta o velikim koncertima.To će ti potvrditi svako ko počinje, jer svi mi imamo cilj i želimo da budemo uspješni u poslu kojim se bavimo.To je normalno.

2.Ko ti je najveća konkurencija na estradi?

Ja nemam konkurenciju, zato što na kolege ne gledam tako.Poštujem svakog kolegu, jer znam koliko treba truda, rada i ulaganja da bi uspio.

3.Iako smo mislili da nikada nećeš imati sukob ni sa jednom koleginicom, ipak j e došlo do sukoba sa Karleušom.Možeš li nam prokomentarisati to?

Nemam šta da komentarišem, jer sukob ne postoji.Svako u današnje vrijeme ima pravo da kaže svoje mišljenje i ja to poštujem.

4.Nedavno si imala koncert u Sarajevu.Kako je bilo, obzirom da je to tvoj rodni grad?

Bilo je divno.Dugo sam čekala na taj nastup, jer sve ponude koje su došle prije ove, nisu završile dogovorom.Bilo mi je čast pjevati Sarajlijama, jer sam i ja rođena u tom gradu.

5.Da li tvoj suprug Alen i dalje stoji rame uz rame sa tobom, kada je podrška u poslu u pitanju?

Alen je uvijek podrška u svakom segmentu života, iako nam je nekada ne poklope mišljenja u poslu.

6.Da li planiraš da se uskoro ostvariš kao majka?

Mislim da se to ne planira, nego da dođe kada bude vrijeme za to.Ja sam zrela kao osoba za taj korak, pa kada bude pravo vrijeme, ostvariću se i u toj sferi života.