Kija pokazala bradavice pred Andrijaninim tatom, a tek da vidite njegovu reakciju! (VIDEO)

376

Kija Kockar je u razgovoru sa Duškom Radonjićem i Marija Anom Smiljanić spomenula svog bivšeg dečka, a zatim i muža Slobu Radanovića, a onda je kroz šalu i osmijeh pričala i o novom mužu.

– Napisao mi Miki jedno deset pjesama ovdje… – rekla je Kija.

– Miki kad propjeva… – dodala je Marija Ana.

– On je neku poeziju napisao. Igrom slučaja se desilo to, Slobodan se nije bavio muzikom, a bivši dečko, on se jedino bavio kad smo se upoznali. Ja sam bježala od njega, on me muvao – rekla je Kija.

Znači Slobodan je počeo da se bavi pjevanjem tek sa tobom? – pitala je Marija Ana.

– Da, tek poslije, kad smo počeli da se zabavljamo. Nisam ni znala da zna da pjeva, nije nigdje pjevao – rekla je Kija.

U tom trenutku Duško je bacio pogled na Kijin dekolte, pošto je na sebi imala top i jasno su se nazirale bradavice. A onda je sa osmijehom pitao:

– Znači, Kija ti da sretneš nekog ozbiljnog muzičara on će još i ozbiljnu muziku početi da piše? – pitao ju je Duško, možda aludirajući i na sebe pošto je iskusan muzičar.

– Naravno! (smijeh) Ja sam za te projekte, ko želi može slobodno da me kontaktira. Oženi me, prevari… Šta? Pravimo biznis! “Zadruga 2”, novi muž… Sad se razvodim u junu, “Zadruga 2”, u avgustu vjenčanje… Idemo u Zadrugu, sad da li ću ja, ili bolje muž… Šalim se! Ne dao bog više nikad nikome, a kamoli meni! – rekla je Kija kroz osmijeh.



Ovu scenu pogledajte na snimku ispod od 6:20 minuta:

Telegraf