BEBI DOL U RIJALITIJU ZBOG DUGOVA: Pristala na honorar od 500 evra nedeljno!

70

Bebi Dol se pridružila takmičarima „Zadruge“, gde će u narednom periodu zarađivati honorar od 500 evra nedeljno, saznaje Kurir.

Nekadašnja velika zvezda Jugoslavije već godinama ne može da živi od muzike, pa su rijaliti programi zbog toga postali njen jedini izvor prihoda. Pevačica je od 2009. pa do danas učestvovala u nekoliko takvih formata, koji su je prikazali u potpuno drugačijem svetlu, najčešće negativno. Njoj to, po svoj prilici, i nije važno, čim je po ko zna koji put pristala da uđe u rijaliti-šou. Mada, kako smo saznali od ljudi iz njenog okruženja, Bebi je na lično insistiranje postala učesnik „Zadruge“.

Naime, ona je u tom šou-programu videla jedini spas za finansijske poteškoće s kojima se već izvesno vreme bori, pa je kontaktirala s producentima i ponudila se kao takmičar jer joj je novac hitno potreban. Ona i njen suprug ostali su na ulici kada ih je bivši stanodavac pre nekoliko meseci izbacio zbog neplaćanja kirije, pa su sada prinuđeni da žive kod pevačicine majke. Osim toga, pevačica ima i drugih dugova koji su se nagomilali, pa je zbog toga morala da pristane na minimalan honorar od 500 evra nedeljno, kao i na uslov da se ne takmiči za glavnu nagradu od 50.000 evra.

Kurir