Svašta smo Sloba i ja preživjeli zbog nje! Luna žestoko ogovarala ženu svog muža, a veći šok bila je reakcija koja je uslijedila (VIDEO)

398

Zadrugari su imali priliku da u toku pethodne večeri gledaju snimke na kojima jedni druge ogovaraju. U jednom od njih, Luna Đogani ogovarala je Kiju Kockar kod Mine Vrbaški, govoreći da je folirant i da laže, te da “mora da se zna ko je bitniji”, aludirajući na to da Mina reba da smanji druženje sa Kristinom.

– Ti si mnogo dobra devojka, ali si mnogo povodljiva. Ti bukvalno ideš sa onim ko ti je tu u tom trenutku, ne razmišljaš da će to nekog da povredi. Ja nikom nisam branila da se druži sa njom, niti ću braniti, ali neke granice moraju da postoje. Isto kao što je Ana Korać ušla ovde, mi se znamo spolja, drugarice smo, kada je Kija ušla piljuvala je na sva usta, nije htela da joj pruži ruku, a gle sad… Nema veze, meni je Ana Korać totalno nebitna, ali valjda mora da se zna ko je bitniji… – rekla je Luna.

– Zato sam se naljutila i na Andrijanu i na Sanju, jer ne možeš ti nekog da pljuješ mesecima i onda ustaneš za stolom i kažeš ona(Kija) je folirant, ali meni je to baš simpatično. A ona (Andrijana) vrlo dobro zna kroz šta sam ja ovde prolazila zbog te Kristine, kroz šta prolazimo nas dvoje i dan danas zbog toga što je ona ušla ovde, i moji kući i njegovi (Slobini)… I mene je kao i vas isto tako izmanipulisala, kao dobra, fina… Ona je super devojka za bleju, ali je veliki folirant i manipulator i laže kako zine – ispričala je ona u snimku, a nakon što su ovo odgledali Luna, Kija, Mina i Ana su ustale kako bi sve ovo prokomentarisale.

– Sve što sam rekla to sam i mislila. Da je manipulator i folirant sam navela ovde za stolom kada smo glasali za najvećeg foliranta, za Anu Korać takođe i nju sam navela za foliranta, mnogo me je razočarala. Da mi je nebitna, nebitna mi je! – rekla je Luna.

– Luna i ja nismo nikad bile drugarice niti prijateljice, upoznale smo se u Grčkoj, sve što je mislila, ona je meni sve rekla u lice, to sam joj rekla i kada je Kija ušla, meni devojka prija, kao što je ona rekla da nema ništa protiv da se mi družimo, jer mi nismo toliko bliske – prokomentarisala je Ana.

– Zapalo mi je za uši to da ja lažem čim zinem i da su oni toliko toga proživljavali zbog mene… (smeh) Ako je neko preživljavao pakao, onda sam to ja – završila je Kija.

Pogledajte kako je Luna prokomentarisale snimak na kojem Luna ogovara Kiju: