SLAVEN ĐUKANOVIĆ PRIZNAO:“Pravi sam Crnogorac“! 

259

Za Slavena Đukanovića mnogi kažu da je pjevač koji ima neverovatnu energiju.Iako je prošao mnoge klubove širom Crne Gore, BiH, Srbije i dijaspore, Slaven je tek sada odlučio da se pravo ozbiljno pozabavi svojom karijerom, jer kako kaže, njegov faktor sreće tek sad kreće.

„Ja sam ti pravi Crnogorac.Nekako me je teško pokrenuti, ali kada me pokreneš, nema šanse da me zaustaviš.Sada sam se pokrenuo i sigurno je da neću stati, jer mislim da je vrijeme da šira javnost sazna za mene“-priznao nam je Slaven.

Obzirom da je nedavno snimio pjesmu „Metak u potiljak“ to će mu sasvim sigurno donijeti širu popularnost, posebno ako se uzme u obzir da je pjesma za kratko vrijeme postigla veliki uspjeh i na mnogim radio stanicama izglasana za Hit dana.

O tome, koliko je pjesmu publika brzo prihvatila, najbolje govori podatak da će Slaven 29-og marta u hali Mejdan u Tuzli, primiti nagradu za ovu pjesmu, koju su mu dodijelili slušaoci, jednog od najslušanijih radio stanica na prostoru Bosne i Hercegovine, radio „Studio D“, a šta je Slaven sve otkrio u intervjuu, koji je dao ovoj radio stanici, poslušajte na ovom linku:

Slaven Đukanović za Radio Studio D

Gepostet von Radio Studio D & Tatabrada.tv am Mittwoch, 14. Februar 2018