SLAVEN ĐUKANOVIĆ POKRADEN:Otkrivamo ko i šta je ukrao popularnom Crnogorcu!

254

Pjevač koji krupnim koracima grabi ka samom vrhu estradne scene, svakako je čovek kog u Crnoj Gori nazivaju njihovim Acom Lukasom, a u pitanju je pjevač Slaven Đukanović.

Slaven se na estradi pojavio prije par godina i njegov prvenac, pjesma koja je postigla velike simpatije publike „Svirajte mi onu Tominu“ i danas se pjeva po klubovima širom ex-yu prostora, dok neke druge pjesme, poput „Neko gore sve to vidi“, njegove kolege uzimaju „na zajam“, vjerujući da se nikada neće otkriti da su pokrali Slavena.

Zanimljivo je da je pjesmu „Neko gore sve to vidi“ koju je, bez odobrenja autora prepevao Beca Fantastik, napisala Slavenova rođena sestra.

„Da, dobro ste informisani, tu pjesmu je napisala moja rođena sestra.Moram da kažem da ona zaista odlično piše, u šta ćete se uskoro uvjeriti, obzirom da je nedavno napisala nekoliko pesama koje su uzele moje kolege i te pjesme će tek izaći, pa ćete se moći uvjeriti u ove riječi, da ne bude sad da je ja hvalim zato što mi je sestra.Mislim da će se za nju tek čuti, a moram da kažem da je i meni napisala nekoliko epsama, koje su u pripremi“-priznao nam je Slaven.

Kako nas je zanimalo da li ga je neko kontaktirao za autorska prava i šta misli o tome što je kolega prepevao njegovu pjesmu, Slaven nam je rekao slijedeće:

„Niko me nije zvao, ali sam čuo da je Beca prepevao tu pjesmu.Mislim, mogao je nešta izmeniti, nije morao baš skinuti potpuno, cijelu pjesmu, ali dobro, ako mu je služila i ako mu je pomogla u karijeri, opraštam mu što ju je pozajmio, da ne upotrebim onu drugu ružniju reč“-kaže Slaven sa osmijehom na licu.

A kako zvuče obje pjesme i da li je Beca skinuo pjesmu u potpunosti, poslušajte u nastavku, pa zaključite sami:

https://youtu.be/gQ6JcKHzTUA

https://youtu.be/HGvNmKxuKUs