PIRATI:“U Sarajevo se uvijek rado vraćamo“!

290

Sve popularniji bend Pirati, koji nam dolazi iz Hrvatske, gdje su već zauzeli stabilno mjesto na tamošnjoj muzičkoj sceni, prošle nedjelje je gostovao u Sarajevu.

Naime, oni su bili gosti na „OBN“ televiziji, u njihovoj najglednijoj emisiji „Dejana talk show“, pa su iskoristili priliku da se opuste malo u Sarajevu.

„Mi se Sarajevu uvijek rado vraćamo i moram da priznam da sa ljudima sa “OBN” televizije imamo odličnu saradnju.Kada smo u Sarajevu imamo neki poseban osjećaj, posebno ako se uzme u obzir da je iz ovog grada poteklo mnogo popularnih bendova koji su napravili odlične karijere.Ovo je definitivno grad muzike i jedva čekamo druženje sa publikom ovdje, pa se nadamo da ćemo u ovom gradu ubrzo i nastupiti“-rekao nam je Siniša,pjevač ovog benda.

Kako stoje stvari, biće da će uskoro zaista doći do njihovog nastupa u Sarajevu, posebno ako se uzme u obzir da su Pirati bend koji će u Tuzli 29-og marta u hali „Mejdan“ dobiti nagradu za najperspektivniji bend iz Hrvatske, a njihov pjesmu „Godina za godinom“, koju su izdali prije tri mjeseca, poslušajte u nastavku: