NIKAD VEĆI ŠOK! Dragica frapirala sve kada je za potrčke izabrala Slobu i Janjuša, Luna pobijesnila, a Kija branila svog muža!

203

Ovonedeljni izbor potrčka ostavio je sve zadrugare u šoku! Dragica je jasno i glasno rekla koga postavlja za sluge i šalje u izolaciju, posle čega je nastao haos.

Dragica je kao ovonedeljni vođa rekla kako za potrčke stavlja Slobu i Janjuša, posle čega je izbio haos, a Ana Korać bila je šokirana njenom odlukom.

– Ja sam šokirana što je ona izabrala Slobu i Janjuša! – rekla je Ana i ponavljala kako je ostala bez teksta.

– Ja ovih dana ne bih uopšte pomislio da bi Dragica mene ikada postavila. Zato sam namerno večeras dodavao glas, da vidim da li će to da učini… Meni je drago! Koga god da imenujete od nas dvojice, meni je svejedno. Zahvalite Dragici što pravi žrtvu od mene. Ja sam možda poslednja osoba sa kojom je imala konflikt ovde, u šoku sam – rekao je Sloba.

– Meni je smešno jer je pokazala koliko je isfrustrirana, jer smo Sloba i ja danas imali iskreni razgovor sa njom. Ona je vođa 6 dana, to će proći, a mnogi misle da su poleteli… Danas je pokazala koliko mene ne gotivi ni malo. Naravno da mi je žao što će Sloba biti tamo, a ja spavati sama u svom krevetu. Znam da je Dragici teško da gleda ljubavne parove, spava sama već 38 godina. Ona je folirant. Može samo da dođe na žurku 31. maja, jer ovde sigurno neće ostati – rekla je Luna.

– Ja mislim da Dragica ima problem i sa Anom i sa Lunom, pa onda ide preko Slobe i Marka. Definitivno će biti težak zadatak da izaberu (neće biti za mene i Lunu sigurno, jer mi ćemo Slobu da sačuvamo) – rekla je Kija, a zadrugari su dobacivali kako brani Slobu.

– Žao mi je zbog Janjuša jer mi se družimo, žao mi je Slobodana jer mi je muž. Ali, eto, oni će se vratiti kao pobednici. Biće sve ok, samo će biti teško ljudima da odaberu. Ali ko god bude sa njima u konkurenciji, taj se neće vratiti, dajem ruku – zaključila je Kristina.

– Moj omiljeni zadrugar je moj kum Marko Miljković – rekla je na kraju Dragica, a Marko je dobio aplauz.

– Lepo je biti omiljen. Ovo mi je prvi put da budem omiljen – rekao je Marko, vidno srećan zbog ove odluke.